Connect with us

Hír

Jahleel Addae-t kivágta a Chargers

Még egy kiváló safety erősíti az amúgy is elképesztő safety-piacot, a Chargers ugyanis elküldte Jahleel Addae-t. A védő ez elmúlt két szezonban 34-ből 34 meccsen játszott, az elküldésével 5 milliót spórol a csapat.

 

 

Addae 2013-ban draftolatlan volt, de így is elég sokat játszott, harmadik évére pedig kezdő lett a csapatban. Meg is voltak vele elégedve, 2016-ban második körös tendert kapott, egy évvel később pedig egy 4 éves, 22,5 millió dolláros szerződést. Nem is játszott rosszul, bár a tavalyi éve gyengébbre sikerült, 5 milliót pedig egy egyre értéktelenebb posztra nem akart elszórni a csapat.

 

Érdekes lesz Addae, illetve a többi safety helyzete is. Olyan játékosok vannak a piacon, mint Earl Thomas, Landon Collins, Adrian Amos, Tyrann Mathieu, Lamarcus Joyner vagy Ha Ha Clinton-Dix, ami igazából egyiküknek sem jó, hisz minek adjon valaki óriási pénzt bárkinek is, ha van rengeteg alternatíva helyette. Eric Weddle 2 évre 12,5 millióért írt alá, nem lenne meglepő, ha idén nem röpködnének a 10 milliók a safetyposzton.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!