Connect with us

Hír

Jöhet egy Frank Clark holdout?

Holdoutra készül a Seahawks passzsiettetője, Frank Clark, amennyiben nem kap hosszú távú szerződést a csapattól. A Seahawks rárakta a franchise taget Clarkra, azonban a játékos ezt nem hajlandó aláírni és állítása szerint nem fog megjelenni az edzőtáborban, hacsak nem kap egy hosszú távú szerződést a júliusi határidőig.

Ian Rapoport utalt arra, hogy a szezonban játszana Clark és csak az edzőtábort hagyná ki, de Le’Veon Bell példáját tekintve ezt nem lehet készpénznek tekinteni. Clark egyébként $17,128 millió keresne a franchise tag alatt, ő azonban hosszú távon szeretne hasonló éves átlagot. Ez a “követelőzés” azt is eredményezheti akár, hogy a Seahawks elcseréli a pass rushert, ugyanis többen is érdeklődnek iránta állítólag.

Clark tavaly 13 sacket szerzett, ezzel csapata legjobbja volt. A problémás múltja (2014-ben kapcsolati erőszakkal vádolták, a peren kívüli megyezés értelmében három napot börtönben is ült, ezért is nem kelt el az első körben) miatt extrán érdekes a helyzete és ez limitálhatja a kérőit. A pályán Clark egy állat és a legjobb passzsiettetők közé nőtte ki magát az utóbbi évben, években.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!