Connect with us

Hír

Ketten is érdeklődnek Dee Ford iránt

Dee Fordra franchise taget rakott a Kansas City Chiefs, azonban nem zárták ki annak a lehetőségét, hogy így is távozik a csapattól, és várták érte a cserepartnereket. Nos, úgy tűnik két komoly érdeklődő is akadt.

 

 

Ian Rapoport, az NFL Network insidere arról számolt be, hogy a Green Bay Packers és a San Francisco 49ers is puhatolózott a nemsokára 28 éves passzsiettető játékjogáért. Mindkét csapatnak nagy szüksége lenne egy edge rusherre, és Ford tűnik a mozdítható játékosok közül a legjobbnak. A 2018-as idénye kimagaslóan jól sikerült, de ötéves pályafutásában csupán két szezonban tudott a mostani árához méltó játékot produkálni. Ez azonban nem tántorította el az érdeklődőket, és a Chiefs számára elég kedvező partnerek akadtak horogra.

 

Mindkét csapat más konferenciában van, így nem kell aggódnia a Chiefsnek, hogy sűrűn viszontlátják majd Fordot ahogy Reidék offense-ét próbálja megsemmisíteni ellenfélként. Mindkét csapatnak elég jó ellenértéket tud felmutatni, a Packers az 1/30-as, a 49ers a 2/36-os pickjével tud beszállni a buliba, ami úgy gondolom nagyjából megfelelő ár lehet Fordért, de akár a Packers 2/44-es pickje is elegendő lesz. Az első kör eleje érzésem szerint kizárható, de a Chiefsnek bármi jobb, mint egy potenciális 3. körös kompenzációs pick 2020-ból.

 

Ford 2019-es cap hitje a linebacker tagnek megfelelően $15,4 millió lenne, de minden bizonnyal ha megtörténik bármilyen csere, akkor az új csapata még a tag aláírási határidő előtt (július 15.) elétol egy hosszú távú szerződést. Tavaly is történt már hasonló manőver, akkor a Miami Dolphins cserélte Clevelandbe a franchise taggel bíró Jarvis Landryt, aki végül John Dorsey-ékkal kötött hosszú távú kontraktust.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!