Connect with us

Hír

Kevin Johnson nem marad Houstonban

Egyre biztosabbnak tekinthető, hogy megvál Kevin Johnsontól a Houston Texans, ám egyelőre annak módjáról próbálják a számukra legjobb opciót elérni – sikertelenül.

 

 

A korábbi elsőkörös cornerback karrierjét keresztülhúzták a sérülések. Újonc idényét leszámítva sose volt aktív mind a 16 alapszakasz találkozón, tavaly konkrétan az első fordulóban ért véget számára a szezon, miután a Patriots elleni összecsapáson agyrázkódást szenvedett. A legutóbbi három szezonban összesen 19 alapszakasz meccsen lépett pályára a lehetséges 48-ból, ennek ellenére a Texans lehívta tavaly a játékos ötödik éves opcióját. Ennek értelmében a 26 éves védő $9,1 milliót keresne 2019-ben, ami március 13-tól teljesen garantálttá válik. Látva azonban, hogy képtelen egészséges maradni, ezt nem kockáztathatja meg a Texans.

 

Ian Rapoport, az NFL Network munkatársa arról számolt be, hogy a Texans körbeszimatolt cserepartnert keresve Johnson továbbadását illetően, de senki nem kívánt velük tárgyalni erről. Nem meglepő módon ahogy a Texansnak, úgy másnak sincs szüksége egy sérülékeny játékosra garantált 9 millióért, így nincs más választása Brian Gaine-nek, mint kivágni Johnsont még a bűvös 13-i határidő előtt. Talán kaphat egy utolsó esélyt jóval kevesebb pénzért – lehet pont a Texanstól -, de nagyon kevés választhatja el a lehetséges visszavonulástól ennyi sérüléssel a háta mögött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!