Connect with us

Érdekességek

Mack Hollins az Eagles szurkolók hőse!

Az utóbbi napokban Howie Roseman, a csapat general managere ölthette magára szuperhős bugyiját a kezeslábasára, mint aki megint varázslatot művelt a fizetési keretben, és sorra hozta az erősítéseket és új szerződéseket. Ám most egy új hős született Philadelphiában.

 

DeSean Jackson öt sztendő után visszatért Phillybe, a szurkolók legnagyobb örömére. Ráadásul hogy teljes legyen az öröm, visszakapta a régi 10-es mezét, ami Mack Hollins tulajdona volt eddig, és ezzel vált ő hőssé az Eagles szurkolók szemében. Ezzel a lépéssel ugyanis rengeteg pénzt megspórolt azoknak, akik új Jackson mezt szerettek volna vásárolni, de már volt nekik a régi mezszámával ellátott trikó a szekrényben.

 

 

Kitaláltunk erre egy megoldást. Felkerestem Macket, és hálás vagyok neki, hogy hajlandó volt lemondani a mezszámáról miattam. Nagyon fontos nekem a 10-es mez, abban váltam azzá aki most vagyok, és szeretnék hasonló dolgokat véghez vinni ugyanebben a szerelésben.

– mondta Jackson.

 

Az NFL Shopban jelenleg $99,99-t kóstál egy névvel ellátott jersey, így nem nehéz belegondolni, hogy hány százezer, vagy akár millió embernek spórolt ezzel 100 dollárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!