Connect with us

Érdekességek

Mókázott egy kicsit Weddle ügynöke a szerződéskötéskor

Az ügynökök élete általában nagyon kemény és komoly, így a szerződéskötésekkor nem nagyon van lehetőség a mókázásra. Eric Weddle ügynöke, David Canter azonban szórakozott egy kicsit a Ramsszel és Weddle kontraktusával.

Elég menő szerződést rakott össze Canter ügyfelének, ugyanis minden egyes szám egy palindrom. Hogy mi? Ezt kérdezte Weddle is.

A palindrom egy olyan szó vagy számsorozat, ami előre és visszafelé is ugyanazt adja ki. 

Canter feldobta ezt az ötletet a Rams tárgyalója, Tony Pastoors számára, aki leokéztatta ezt a Rams COO-jával, Kevin Demoffal. Négy ajánlatváltás után pedig ez jött össze végül:

Aláírási bónusz: $1,000,001.
2019-es fizetés: $4,250,524.
A kettő együtt: $5,250,525.

Játékidő ösztönző: Weddle kereshet 333,333 dollárt, ha a Rams védősnapjeinek legalább 85%-ában pályán van 2019-ben és a Rams bejut a Super Bowlba.

Egyéni ösztönző: Weddle kereshet 666,666 dollárt, ha beválasztják a Pro Bowlba és a Rams Super Bowlba jut.

Ahogy látható, mindegyik szám palindrom.

Mint kiderült, Kevin Demoff (COO) mindig is szeretett vicces számokat betenni a szerződésekbe (palindromokat, mezszámokat, stb.), úgyhogy Canter szeretett volna egy kicsit mókázni Demoffal. A palindromokon túl az ösztönzőket egyébként Weddle feleségéről (Chanel) és gyerekeiről (Brookly, Gaige, Silver, Kamri) nevezték el a szerződésben.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!