About the author

12 Comments

 1. 1

  Attila

  sajnalom

 2. 2

  Attila

  mennyi penzt tudott osszegyujteni igy?

 3. 4

  Habjánecz Balázs

  Remélem nem élt túl nagy lábon és tudott megtakarítani! Nem lenne jó pár év múlva arról olvasni, hogy épp árverezi a gyűrűjét. Sajnálom!

 4. 5

  Vicgeordie

  Gyerekkönyveket ír amúgy már egyetemista kora óta, állítólag nem is rosszul. Az első könyve már a 2. vagy 3. kiadásánál jár. Persze nem egy NFL-fizetés, de azért nincs elveszve teljesen

 5. 6

  Bélabá a csótány

  Az “LI” SB-ről Brady “grátisz” gyűrűje 344k-ért kelt el,míg egy meg nem nevezett játékos saját gyűrűjéért 75k-t fizetett egy magánszemély.

 6. 7

  Bélabá a csótány

  1,39 milka…

 7. 8

  Fetyke

  BB és TB személyes dolgai egészen más értéket képviselnek. Habár ma már nem tekinthető ritka tárgynak egyikőjük bajnoki gyűrűje sem. :D
  És a 75k dollár még mindig csak egy két-három szobás panel ára valamelyik nagyobb magyarországi megyeszékhelyen elhelyezkedéstől függően. Azért nem egy éltere szóló összeg ez, pláne nem Amerikában. Ezzel együtt én ezeket az összegeket is sokallom. Nem egy jótékonysági árverésen keltek el ezek ennyiért véletlenül?
  A History csatornán van egy zálogcsillagok nevű sorozat, oda vitték be pár (lehet jó pár) éve még az első Pats győztes gyűrűt, azt értékelték olyan 10-20 ezer dollár közöttre, ha jól emlékszem, de csak mert azon annyi drágakő volt, mint égen a csillag (életemben nem láttam még olyan giccses gyűrűt, mint az :D). Nem is vették meg, mert olyan kevésért nem akarta a tulaj eladni (természetesen jóval 10 alatti összeget ajánlottak érte). Egyébként több, mint egy tucat bajnoki gyűrűje volt a zálogháznak, mondták, hogy a szimplákat, amihez nem köthető valami extra dolog, már meg sem veszik, mert annyira nem ritkák. Ugye nem csak a játékosok és edzők (ők sincsenek kevesen) kapnak a gyűrűből, hanem még rengetegen a csapatnál dolgozó más személy is.

 8. 9

  Fetyke

  Már csak azért is, mert abból sokra nem futná. Nagyjából 10-30 ezer dollár között lenne a bajnoki gyűrű értéke (szerintem közelebb a 10-hez), amiből már Magyarországon sem lehet megváltani a világot, nemhogy Amerikában.
  Én azt is remélem, hogy az egyetemen nem csak a focival foglalkozott, hanem a tanulással is. Akkor talán nem lehet baj…

 9. 10

  DrBaji Mihály

  Spórol valamit a Pats, hogy visszavonul?

 10. 11

  Bélabá a csótány

  Sima árverésen vitték el a “grátisz” LI Brady gyűrűt.
  Mondjuk annak nagyvalszeg az nyomta fel az árát,hogy kihagyhatatlan lehetőségnek tünhetett a vásárlónak.
  Mondjuk tényleg nem is lesz rá sok esély,hogy valaha is máshoz kerüljön akár egy is Brady gyűrűjei közül.
  Ha az ember rászánja az időt, akkor azért találhat a neten érdekes infőkat.
  Pl:30k a kétezres években eladótt gyűrűk átlagára,és inkább maga az esemény árazza be,mint maga a játékos(kivéve a QB-kat).
  Ezek alapján talán nem is lenne rossz tipp,ha azt a 75k-s eladást Mitchel ejtette volna meg.

 11. 12

  Bélabá a csótány

  Elvileg nem,mivel a csapat baszta ki, így terheli a sapkát a 144k-ja.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team