Connect with us

Hír

Nem tartja meg centerét a Rams

Ugyan a bal oldali tackle Andrew Whitworh visszatér még egy évre a Ramshez, a támadófal nem marad egyben. Egyrészt Roger Saffold (OG) is a jelenlegi állapotok szerint szabadügynök lesz, másrészt a csapat nem hívta le a center John Sullivan opcióját sem, így ő is szabadon igazolhatóvá válik.

Sullivan 6,25 millió dollárt foglalt volna a sapkából 2019-ben, a Rams pedig ebből 1 millió dollárt nyelt be. A 33 éves játékos minden téttel bíró meccsen kezdett a Los Angeles-i csapatban, azonban karrierje végéhez közeledik már, a Rams pedig vele akart spórolni most.

Az utóbbi években jól játszott Sullivan, azonban 2018-ban a PFF értékelései szerint a 34. legjobb center volt a ligában, tehát nem nyújtott valami jó teljesítményt – főleg a szezon végén esett vissza a játéka. Ő engedte a legtöbb nyomást a szezonban a posztján, szám szerint 37-et, ezekből 4 sack született. Ennek ellenére minden bizonnyal egész jó piaca lehet majd a csapatok közt, akik rövid távon próbálják megoldani center- és támadófal problémájukat.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!