Connect with us

Hír

Pletykák: Amendola a Patriotshoz, DeSean Jackson az Eagleshöz, Tyrod a Dolphinshoz?

Mától hivatalosan is lehet tárgyalni a lejáró szerződésű szabadügynökökkel, így egyre inkább beindulnak a pletykák, ki hová kerülhet. Ezekből szedtünk most össze néhányat. 

A Tampa Bay Buccaneers csapata állítólag árulja a szélvészgyors veterán elkapót, DeSean Jacksont, akinek a preferált célállomása a hírek szerint Philadelphia lenne. DJax ugyebár sokáig volt az Eagles tagja, Chip Kelly azonban elüldözte, a sasoknak viszont most nagy szüksége lenne egy mélységi elkapóra, aki meg tudja nyújtani a pályát. Jackson már korábban elégedetlenségét fejezte ki Tampában, a jelek szerint nem sikerült megoldani a nézeteltéréseket.


A Dolphins minden valószínűség szerint kivágja majd Ryan Tannehillt, a helyére pedig Tyrod Taylort szeretné elhozni a csapat, aki ideiglenesen kezdő lehetne Miamiban 2019-ben, ha csak 2020-ban terveznek irányítót választani a drafton. Ha pedig idén húznak QB-t, akkor rövidebb ideig lehetne kezdő Tyrod, vagy csak egy jó mentora lehetne a fiatal irányítónak.


A Dolphinstól kivágott Danny Amendolát természetesen nagyon gyorsan szóba hozták a Patriotsszal és állítólag kölcsönös a szerelem az érdeklődés a felek közt.


A hírek szerint a Lions a favorit Anthony Barr megszerzésére. Ha összejön az üzlet, akkor csoporton belül váltana csapatot a 2014-ben top10-ben kiválasztott linebacker.


A Cowboys nem fog bankot robbantani a szabadügynök piacon, még Earl Thomasért sem. Thomas a legjobban fizetett safety szeretne lenni (évi $13 millió) és állítólag szeretett csapatának, a Cowboysnak sem adna kedvezményt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!