Connect with us

Hír

Seumalo hosszabbítása is a zsebben, jöhet Vaitai, mehet Bennett és Jernigan

Bár alig egy hét múlva hivatalosan is kinyit a szabadügynök-piac, Howie Roseman nem csak a jelenlegi szabadügynökeire gondol. Úgy tűnik szeretné bebiztosítani a támadófal erősségét az elkövetkezendő években.

 

 

Jason Kelce után most egy újabb nem-free agent OL kapott új szerződést, ezúttal Isaac Seumalo örülhetett. A 25 éves falember idén kilenc meccset játszott a kezdőben LG-ként, és úgy tűnik meggyőzte a csapatot arról, hogy lehet vele kezdőként számolni a jövőben. Az Eaglesnél amúgy is szeretik, ha van mélység a támadófalban, de abban is van ráció, hogy így Wisniewskit elküldhetik, amivel $3 milliót spórolhatnak. Seumalo egy 3 éves hosszabbítást kapott, ennek részletei egyelőre nem ismertek.

 

Howie Roseman azonban itt még nem fejezte be az akcióit. A következő falember aki új szerződést kaphat, az Halapoulivaati Vaitai lehet majd. A cseretackle-nek már csak 2019-re van érvényes kontraktusa, és a Super Bowl-győztes idényben jól pótolta a sérült Jason Peterst. A tavalyi éve azonban gyengébbre sikeredett, Doug Pedersonék mégis belé szeretnék fektetni a bizalmat a jelek szerint.

 

Ám nem lehet ennyi pénzmozgás felszabadítás nélkül. Immáron hivatalossá vált, hogy Tim Jernigan opciós évével nem él majd Roseman, így a 26 éves DT szabadügynök lesz. A szerződése értelmében mivel tavaly egy elég furcsa sérülést szedett össze, halott pénz nélkül távozhat majd, felszabadítva $7 milliót a capben, de ne lepődjünk meg, ha egy olcsóbb szerződéssel vissza próbálja majd csábítani az Eagles. Szintén a védőfalból távozhat Michael Bennett, akiért cserepartnert keres Roseman.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!