Connect with us

Hír

Suggs: Ozzie Newsome távozása miatt is léptem le

Terrell Suggs örökre a Ravens legendája lesz, hiszen 132,5 sacket szerzett 16 éves baltimore-i karrierje során és ikonikus figurája volt a hollók védelmének. Idén azonban Arizonában folytatja pályafutását. A hétszeres Pro Bowler passzsiettető elmondta, hogy bizony a general manager Ozzie Newsome távozása jelentős szerepet játszott a távozásában.

Ez volt a legnehezebb döntés, amit életem során meg kellett hozzak. Összességében én Ozzie Newsome embere vagyok. Amint megtudtam, hogy Ozzie távozik a GM posztról, attól a pillanattól voltak kérdőjelek a fejemben a ravenses jövőmet illetően.

Suggs azt is elmondta, hogy más veteránok távozása is segített meghozni a döntést, hogy a Cardinalst válassza a Ravensbe való visszatérés helyett. Viszont ha Ozzie Newsome maradt volna a general manager, akkor Baltimore-ban fejezte volna be pályafutását.

Newsome utóját, Eric DeCostát sok kritika éri a saját szurkolói részéről Lamar Jackson, illetve az idei roster-átalakulás miatt, ezen nem fog enyhíteni Suggs mondandója.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!