Connect with us

Hír

Újabb Cowboys védőfalembert tiltott el határozatlan időre a liga

Már a Randy Gregory eltiltásáról szóló hírben is írtuk, hogy David Irvingre is hasonló sors várhat, ez pedig most be is következett. Irvingnek korábban volt négymeccses eltiltása teljesítménynövelő szerek használata, illetve tiltott szerek használata miatt is, és most újabb vétséget követett el utóbi szabályzattal kapcsolatban, így a liga határozatlan időre tiltotta el.

Gregoryval ellentétben Irvingnek lejár a szerződése a Cowboysnál és a csapat ezelőtt sem tervezte újraigazolni, így pedig pláne nem. Irving egyébként a héten arról beszélt, hogy nem azért van az NFL-ben, mert mintapolgár lenne, hanem mert olyan tehetséges.

Azért vagyok az NFL-ben, mert nagyszerű vagyok abban, amit csinálok. Nem azért vagyok az NFL-ben, mert cserkészfiú lennék vagy mert tökéletes mintapolgár vagyok. Nem vettem fel maszkot és nem nyaltam segget azért, hogy itt lehessek. A képességeim, adottságaim miatt vagyok itt. Ez az Úr terve, nem az enyém.

Ebben persze igaza van, de lehet nem ártott volna csak az alapvető szabályokat betartani. Így ugyanis nem mutathatja meg isteni tehetségét még jó ideig.

Irving 2015-ben került a Cowboyshoz, négy év alatt 37 meccsen lépett pályára (10-en kezdőként) és 12,5 sacket jegyzett. Tavaly csak két meccsen tudott pályára lépni eltiltás és sérülés miatt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!