Connect with us

Hír

Újabb vezérével hosszabbított az Eagles

Tegnap Brandon Grahammel, ma pedig Jason Kelcevel hosszabbított a Philadelphia Eagles csapata. Grahamnek lejárt volna a szerződése, Kelcenek viszont nem, egyszerűen hozzátoldottak egy évet a kontraktusához, ami így 2021-ig szól majd. Volt olyan pletyka, hogy Kelce akár vissza is vonulhat év végén, de ez a lépés most egyértelműsít mindent: ez nem fog megtörténni és a liga egyik legjobb centerét továbbra is láthatjuk majd a pályán.

A korábbi szerződésével Kelce $6,5 milliót foglalt volna a fizetési sapkából, ez a hosszabbítás pedig jó eséllyel csökkent ezen a számon, és az aláírási bónuszt elosztja majd a csapat a maradék évekre. Tehát minden bizonnyal ez egy mindkét fél számára előnyös lépés volt, hiszen Kelce kézhez kap egy kis pénzt, az Eagles pedig felszabadít egy kis helyet a fizetési sapka alatt. Újabb bizonyíték, hogy a cap space és a fizetési sapka túl van értékelve.

Az Eagles támadófalának magja elég jól le van kötve a következő évekre, Kelce és Lane Johnson 2021-ig, Brandon Brooks 2020-ig a csapat tagja jelenlegi szerződésük értelmében.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!