About the author

21 Comments

 1. 1

  Fanyul23

  Gyakorlatilag semmit nem tettek Cousins megvédéséért, így kicsit talán erős az A értékelés, de ha mindez megy majd a draftról akkor rendben van.

 2. 2

  Józsi14

  Ez FA értékelő, nem off-season értékelő. Szerintem idén SB run.

 3. 3

  d zoli

  PO. Oké. SB? Háát… Mondjuk örülnék neki.

 4. 4

  Fanyul23

  Tisztaban vagyok vele, de nem lehet teljesen elvalasztani a ketott. A FA strategiat nagyban meghatarozhatja a draft strategia es vica verza.

 5. 5

  csak ezt ne

  Ez egy közepes csapat, nem látom mitől lenne annyira jó idén. Kubiakkal jobb lesz a futás várhatóan, és akkor lehet egy kicsit, de nem nagyságrendekkel jobb Cousins helyzete. A sorsolás is elég nehéz, én nem érzem itt a nagy előrelépést. csoport második hely meglehet, ha jól alakulnak a dolgok.

 6. 6

  petipajti

  ez jogos szerintem is

 7. 7

  Fetyke

  Csak kíváncsiságból, kit vársz a csoport élére?

 8. 8

  Fetyke

  Néhány észrevétel:
  – Cousins szerződése miatt nem kell újra gondolni a rostert és a fizetéseket. Ha a teljesítménye indokolja Kirkkel a hosszabbítást, akkor a 2021-es bérét megkapja aláírási bónuszként, 2022-től pedig mindenki komoly összegű cap növekedést vár az új kollektív szerződés miatt.
  – A hosszabbításba még bele vettem volna Wile-t. Nagyon régen nem láttam ilyen punt teljesítményt nálunk, mint amit ő nyújtott tavaly. Fiatal, ha hosszabb távon meg tudnánk tartani, akkor köré lehet építeni egy nagyon jó speciális egységet. Illetve ha megy a támadójáték, akkor szituációs helyzetekben C.J. Ham is fontos láncszem. Jó hogy őt is meg tudtuk tartani.
  – Barr-t túlfizettük kicsit, akárhogyan is nézzük.
  – Kimaradt, hogy Richardson távozása miatt jövőre lesz egy 3. körös kompenzációs draft jogunk, és lehet még pár 6-7. körös is, de ez majd még kiderül.
  – Az A- értékelés szerintem is kicsit túlzott. Én egy B vagy B+-ban gondolkodtam, mert bár a fizetési keret ismeretében nagy fegyvertény, hogy a csapat szinte nem gyengült, és egyben tudott maradni, de a legfontosabb helyen, a támadófalban nem történt érdemi erősítés.

 9. 9

  Fetyke

  Mondjuk abból a keretből, ami az FA elején rendelkezésre állt, már Kline igazolása is varázslat volt. :)

 10. 10

  BoomOrBust

  Bocsi, de ez a A- nagyon homer pick. A második legjobban fizetett lett a posztján úgy, hogy inkább csak egy átlag feletti játékos és nem jó, egy abszolút nem premier poszton.

 11. 11

  Józsi14

  Ez nyilvánvaló. :)

 12. 12

  Fetyke

  Köszi a választ!

 13. 13

  csak ezt ne

  Nehéz kérdés ilyen hamar. Van bizalmam Matt Nagy munkájában. Most komoly kérdés lesz, hogy a védelem ikonikus edzőjének elvesztése mennyire viseli meg a csapatot. Még Trubban is látom a fejlődés lehetőségét, szerintem a PO bíztató volt ebből a szempontból. All in all talán ők az esélyesek. A GB is komoly kérdőjel. Az új edző hozhat-e komoly előrelépést, visszaér-e az igazi Rodgers? Ebben nem vagyok korántsem biztos, de ez is előfordulhat. A Lionst fix negyedikre várom. Patricia még meglephet, de eddig elég rémes volt a ténykedése. Úgyhogy a Vikings 2. helye megbízható középcsapatként simán meglehet, az első helyhez, viszont kevés lesz ez a keret nagy valószínűség szerint. Szerintem be lehet látni, hogy a 2017-es menetelés volt elképesztő nagy siker, és nem a tavalyi a kisiklás. De tudod mi van, minden évben nagy változások vannak, úgyhogy simán rám cáfolhatnak.

 14. 14

  KGYM

  Barr egyedül a Rams elleni meccsen lett a sémázással megégetve (McVay kijátszotta Zimmert egész egyszerűen), ezen kívül egész évben engedett 343 coverage snapen 88 yardot és nulla TD-t. Konkrétan látni, hogy az ellenfelek az ellentétes irányba sémázzák a futásokat, mert úgy fogja őket ha felé mennek. Pass rushban meg top10-es a poziján simán, 94 pass rushból lett 3 sack és 19 siettetés. Ezek borzasztó jó számok, a 2016-os beesése után kijött a gödörből, kontinuitást biztosít, és messze nem “csak átlag feletti”. Nyilván sokan nem értjük, hogy Zimmer miért nem használja másképp, de lehet, hogy nem kell másképp használnia.

 15. 15

  katonadani

  (szerintem a Vikings egy tök jó csapat, de a támadófal teljes hiánya megöli az esélyeiket)

 16. 16

  KGYM

  Most akkor az a gond, hogy nem adtunk 10 milliós átlagfizukat huszonsok éves falembereknek? Falat draftról kell megoldani, nem piacról, mert az nem működik sajnos pénzben. Vagyis hát de, csak amikor most még harmadik körben is hozol kezdőnek is alkalmas IOL-t, akkor nem hinném, hogy felelős döntés lenne. De igen, nyilván, ahogy írod, nagyon drafttól fog függeni.

 17. 17

  KGYM

  A sorsolásos érvet nem értem, a tavalyi eredmények alapján nézett Strength of Schedule nulla prediktív erővel bír. Azt meg nem értem, mitől közepes. A várakozásokat messze alulteljesítették tavaly, de ettől nem lesz egy csapat közepes.

 18. 19

  Fanyul23

  Nem gond es nem az a gond. Valojaban semmi gond.
  FA ertekelo volt, A minosites ugy hogy az egyik ha nem a legnagyobb need meg nagyobb need lett.
  Ahogy irtam is, ha ez a drafftal lesz megoldva ok de hol van az meg. Kb ennyi.

 19. 20

  csak ezt ne

  Én meg ezt a hozzászólást nem értem. Lehet, hogy te erős csapatnak tartod ezt a Vikingsot, még igazad is lehet majd egyszer, de én jelenleg egy nagyon közepes csapatnak tartom őket. Pont olyannak amilyenek tavaly meg 3 éve is voltak és szerintem a 2017 volt egy kifutott szezon tőlük, amit ezzel a csapattal megközelíteni sem fognak tudni még egyszer. Cousins nagyon közepes irányító. Kínos a mérlege a jobb csapatok ellen, és nagyon jó a gyengék ellen, definíció szerint ez a közepes.

  Az, hogy a jövőre vonatkozó beszélgetéseknél valamit önkényesen lenullázol, mondjuk a sorsolás várható nehézségét, az szíved joga, csak így nehéz és felesleges beszélgetni. Mert természetesen minden éppígy lenullázható. Például ilyen alapon azt mondom, szerintem tök fölösleges a keretet nézegetni, mert lehet a fele megsérül szeptemberig. És hasonlók bármikor kijelenthetők. Szerintem a keretek minőségénél például fontosabbak az edzői teamek, meggyőződésem, hogy erősen túlértékelitek a játékosok közti különbségeket. Valójában úgy gondolom, hogy dugig van tehetségekkel az NFL, sőt minden csapatban van néhány korszakos tehetség és az igazi differenciát az edzők és a GM-ek hozzák. Ettől függetlenül lehet, hogy végül mégis jó lesz a Vikings, mert előre semmi sem biztos, ez is bekövetkezhet, a jövővel kapcsolatban inkább csak megérzések vannak, és elég furcsa lenne, azt gondolni, hogy itt valakinek most eldönthetően igaza van.

 20. 21

  csak ezt ne

  Ez a nettó nincs igazad számomra egy hangyányival hitelesebb (stílusosabb nem), lenne egy szerintem, vagy az alábbi cikkek alapján megjegyzéssel. Majd meglátjuk, mi lesz – ezen a tételen vitatkozni kissé abszurdnak tartom. Egyébként sem tudom, hogy honnan vetted, hogy én mi alapján tartom nehéznek vagy könnyűnek a Vikings sorsolását, de nyilván te ezt is jobban tudod, és úgyis alaptétel, hogy a Vikings az nagyon erős lesz, úgyhogy nem tudok jót mondani a számodra, mert én nem ezt gondolom. Sem nettó, sem bruttó nem hiszek bennük – és képzeled még az is lehet, hogy nekem lesz igazam, bármit is vélsz tudni. Most őszig lehet domborítani a szájkaratét, aztán kiderül. Vagy beborul. Nagyon vicces amúgy.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team