Connect with us

Hír

Végre hozott valakit a támadófalába a Texans

A Texans támadófala az egyik, ha nem a legrosszabb volt az egész ligában 2018-ban, így joggal várhattuk, hogy a front office-ban mindent meg fognak tenni a holtszezonban Deshaun Watson megvédése érdekében. Eddig a pillanatig azonban egyetlen támafófalember sem érkezett Houstonba, ami fejvakarásra adott okot. Most itt az első fecske, habár nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy nagy erősítés lesz az egy évre szerződtetett Matt Kalil a csapatnál.

Kalil 2011-ben 1/4-es választott volt, majd 2012-ben Pro Bowler is lett a Vikingsnál. Amilyen jól indult a karrierje, annyira visszaesett utána. Már azt sem igazán értettük, a Panthers miért adott neki $55 milliós szerződést 2017-ben – ezt meg is bánták Carolinában, hiszen első évében nagyon gyengén játszott, tavaly pedig az egész évet kihagyta egy térdműtét miatt.

A Texans fala tavaly 62 sacket engedett, ami a legtöbb volt a ligában. Jó kérdés, hogy vajon a 29 éves tackle segíteni tud-e ennek csökkentésében, illetve hogy tervezi-e még a csapat újabb falemberek igazolását. A drafton már semmiképp sem halogathatják ezt, és szinte kötelező lesz a támadófalba húzniuk az első körökben – akár többször is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!