About the author

13 Comments

 1. 1

  Antal Kovacs

  https://uploads.disquscdn.com/images/f0ebc77beb2e2f65243a7245e9948ecb6dbafc10d25fca5d0f31c291d02ac5a1.jpg
  Úúúpsz, lehet kimaradt most 2 lépés, és egyből kezdő QB lett belőle… ? :O

 2. 2

  Gergely Nagy

  Én szétröhögném magam ha hoznának vele 10-6 ot és meg kéne fizetni ?

 3. 3

  Antal Kovacs

  vagy egy 8-8-as szezon és wild card után egy playoff run hátsó pályán esélytelenként :D :D :D

 4. 4

  csak ezt ne

  Szerintem amire utalsz a végén, ahhoz tényleg nem elég gyenge Fitzpatrick. Mármint, hogy jó draft pozíciót szerezzen. Nyilván ha erre játszanak, akkor csak abban bízhatnak, hogy kezdőnek jelölik és ott szokásos módon nem teljesít jól. Elég fura amit a Dolphins csinál idén. Nyilván hatalmas rebuild van, majd jövőre, vagy azután. Meglátjuk, de vannak kétségeim.

 5. 5

  Gergely Nagy

  Akár egy blod is lehetne?? ha megtörténik vendégem vagy egy sörre ?

 6. 6

  Antal Kovacs

  oké, fordítva is igaz, 10-6-nál én hívlak meg téged :)

 7. 7

  euskadi68

  Akkor most két Fitzmagic lesz a Dolphinsnál. :D
  Nagyon várom, hogy mi fog ebből kisülni. Szerintem még idén felmozgunk a drafton, kérdés, hogy megéri-e? Nagyon sok draftcetli kell hozzá (idei és jövő évi első kör és még egy második kör alsó hangon). Viszont én csak 2 és fél potens irányítót látok idén…
  Ha pedig a jövő évi draftra készül a csapat, akkor 2-3 győzelemnél többet nem szabad elérni, Fitz pedig jó lesz mentornak a második évében. Ha abban a 2-3 győzelemben benne van a szokásos Patriots verés, akkor még talán a szurkerek is boldogok lesznek. Feltéve, ha látják a tudatosságot, ami az utóbbi 5-6 évben elkerülte a csapatot.

 8. 8

  csak ezt ne

  Ryan Fitzmagic a Pats ellen 2-9, a TD-Int arány 20-19, nem bánnám, ha ellenünk belehúzna az Intbe. Az 1-1 ami mostanában elég gyakori a Dolphins-szal, (bár a tavalyi azért kicsit röfögött), idén nem lenne jó. Ha jó draft helyet akartok jövőre, nektek se…

 9. Pingback: A Dolphins fullba nyomja a tankolást | Fűzővel kifelé!

 10. Pingback: Free Agency Tracker 2019 | Fűzővel kifelé!

 11. 9

  euskadi68

  Simán reális a csoporton belül a 0-6. A Bills eszméletlenül belehúzott a FA piacon, de a Jets is erősödött. A Pats pedig Pats. :)
  Pont a Bills és a Jets miatt idén a Pats sem lazázhat majd a szezon elején.

 12. 10

  csak ezt ne

  Meglátjuk, lehet, hogy igazad lesz, bárcsak egy jó csoport lenne idén az AFC East! De simán benne van, az is, hogy továbbra is lesz két vagy három gyenge csapat a csoportban. A Bills nálam ezzel az edzővel, nem igazán biztató, a Jets is minimum kétesélyes. De még bármi lehet. Pár név nem fog sokat dobni egy csapaton, még ha sokat fizetnek érte akkor sem. Minden csapat tele van tehetségekkel, az edzőkön rengeteg múlik, hogy mit hoznak ki belőlük. A Miami meg a Jets azért bizakodhat jobban szerintem, mert új a stáb.

 13. 11

  euskadi68

  Valaki egyszer kigyűjtötte itt, hogy az AFC East csapatai nem annyira hulladékok, csak a Pats annyira dominál, hogy ezért tűnnek annak. :)
  Azt látom, hogy a Bills és a Jets már tavaly elkezdte az építkezést, a Fins pedig most kezdi. Ugyanakkor BB sem marad örökké New Englandben, Brady pedig – akár tetszik, akár nem – elkezdett öregedni. Így 1-2 éven belül elkezd szorossá váni a csoport. Én személy szerint a Jetstől már idén sem tartom elképzelhetetlennek a rájátszást.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team