Connect with us

Érdekességek

5 bosszúmeccs a 2019-es szezonból

Mikor kijön az NFL adott szezonjának menetrendje, mindig jó megnézni azokat a párosításokat, ahol az egyik fél, vagy az egyik játékos bosszúra szomjazik. Ebből szedtünk most össze ötöt.

Cleveland Browns @ New York Jets, 2. forduló MNF

Odell Beckham visszatér a MetLife Stadiumba, ráadásul hétfő esti rangadón. Arra is emlékezhetünk, hogy tavaly egy ugyanilyen meccsen kezdődött el a Bakermania, hiszen Mayfield beállt a Jets ellen, majd többek közt egy Philly Specialnek köszönhetően győzelemre vezette a Brownst. Ez volt a Cleveland első győzelme 635 nap után.

New Orleans Saints @ Los Angeles Rams, 2. forduló

Nem kell nagyon visszanyúlnunk emlékeink közt, hogy megtaláljuk, miért akar visszavágni a Saints egyrészt a Ramsnek, másrészt részben a ligának is. Reméljük most nem egy rossz bírói ítélet fog dönteni.

Seattle Seahawks @ Baltimore Ravens, 7. forduló

Az Earl Thomas revenge game. Legutoljára akkor láttuk Thomast Seahawks-meccsen, mikor beintett a kispad felé.

Kansas City Chiefs @ New England Patriots, 14. forduló

AFC-döntő, 31-31, hosszabbítás, Mahomes kezébe nem kerül a labda, a Patriots bejut a Super Bowlba. Jó meccsre van itt is kilátás.

Pittsburgh Steelers @ New York Jets, 16. forduló

Le’Veon Bell megmutathatja a Steelersnek, hogy hiba volt elengedni, a Steelers pedig megmutathatja Le’Veon Bellnek, hogy semmi szüksége rá. Külön pikantériát adhat a meccsnek, ha egyik, vagy mindkét csapat a rájátszásért küzd két meccsel a vége előtt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!