Connect with us

Hír

A Browns rárepülne Gerald McCoyra?

A Browns védőfala már most is félelmetesen néz ki, hiszen a Myles Garrett – Sheldon Richardson – Larry Ogunjobi – Olivier Vernon négyesnél nem sok jobbat találunk a ligában, azonban akár egy másik nagynevű DT is érkezhet a csapathoz, hiszen a hírek szerint érdeklődnek a Buccaneers védőfalembere, Gerald McCoy iránt.

A 2010-es 1/3-as választott McCoy már 31 éves lesz idén, és a hírek szerint elérhető volt a csapatok számára az egész holtszezonban, leginkább azért, mert az új védőkoordinátor, Todd Bowles rendszerébe nem illik tökéletesen. Ezen felül Bruce Arians is kifejtette, hogy nem feltétlen örül, hogy ilyen sokat fizetnek McCoynak, mikor már nem annyira domináns játékos, mint pár évvel ezelőtt.

McCoy szerződése jelenleg 2021-ig szól, idén $13 milliót kereshet (jövőre $12,5 milliót, két év múlva ismét $13 milliót). Kérdés, hogy a Browns kiadna-e ennyit érte, illetve hogy a Buccaneers továbbra is el akarja-e cserélni, miután nem draftoltak a helyére senkit a játékosbörzén.

A hírek szerint akár Duke Johnsont is belevonhatják a cserébe, hiszen a futó cserét kért és eléggé telített is a poszt a Brownsnál, ellenben a Bucsnál a tavaly második napon draftolt, viszont borzasztóan gyenge újonc évet magáénak tudó Roland Jones az első számú jelenleg, így itt elfér az erősítés.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!