Connect with us

Érdekességek

A Patriots sorsolása a legkönnyebb, a Texansé a legnehezebb

Mivel kijöttek a vegasi oddsok a csapatok 2019-es szezonban elért várható győzelmeinek számára vonatkozóan, így össze lehet állítani, hogy melyik csapatnak milyen nehéz vagy épp milyen könnyű lesz a sorsolása idén. Ezt Warren Sharp meg is tette, és az alábbi gyönyörű ábrán vizualizálta.

Érdemes tudni, hogy a vegasi oddsok alapján számított sorsoláserősség sokkal jobb indikátor, mint például a tavalyi mérleg alapján számított hagyományos sorsoláserősség, így ez elég jó képet ad arról, mennyire lesz épp nehéz vagy könnyű az adott franchise-ok dolga 2019-ben.

Ahogy az ábrán látható, a Patriots sorsolása legkönnyebb, a Texansé pedig a legnehezebb. Érdekes, hogy idén két csapat is (Patriots, Eagles) olyan könnyű sorsolást kapott, hogy mindössze egy top5 csapattal kell találkoznia, ellenben mind az 5 bottom5 gárdával megmérkőzik majd. A spektrum másik végén pedig van két olyan együttes (Texans, Broncos), amelyik 4 top5-ös és nulla bottom5-ös csapattal találkozik majd. Tavaly egyébként egyik szélsőségre sem volt példa.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!