Connect with us

Hír

A Raidersnél nem bíznak a scoutokban, hazaküldték az összeset

Közeledik az NFL Draft, a Raiders új general managere, Mike Mayock pedig szűkebbre veszi bizalmi körét. Történt ugyanis, hogy az összes játékosmegfigyelőt hazaküldte Mayock a hétvége előtt és nem is várja őket vissza a draftig. Azért tette mindezt, mert nem tudja, kiben bízhat, így nem akarja felfedni a draft boardját mindenki előtt.

Az más csapatoknál is szokás, hogy a végső draft boardot csak páran ismerik a draft előtt, de a teljes scouting team hazaküldése azért nem bevett dolog. Daniel Jeremiah arról írt, hogy korábban még minden scout láthatta a boardot, azonban 2012 körül változott kicsit a világ és a legtöbbeknél csak 3-4 ember láthatta azt. Gil Brandt pedig arról tweetelt, hogy az ő idejében (és egyébként ez most is így van) csapdákat állítanak scoutoknak, akiket tesztelni akarnak, hogy hamis információt adnak nekik, hátha kiszivárogtatják az infót és így kirúghatják őket.

Mayock egyébként saját otthonában sem engedi ki kezei közül a draft mappáját, saját lánya írta ki twitterre, hogy ne vegyék személyes sértésnek a játékosmegfigyelők, hiszen édesapja olyannyira nem bízik senkiben, hogy a vécére is magával viszi a draft mappáját.

Sokan egyébként teljes felfordulást várnak a draft után a játékosmegfigyelői osztályon a Raidersnél, Mayock lecserélheti a nagy részüket a játékosbörzét követően, hogy saját embereivel töltse fel a részleget a következő szezonra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!