Connect with us

Hír

A Vikings megpróbálta elcserélni Everson Griffent

A Vikingsnak nagyon nagy szüksége van a támadófala erősítésére, de látszólag szinte semmit sem tett a franchise ennek érdekében, hiszen mindössze a korábbi Titans- és Patriots guard Josh Kline érkezett. Azonban megpróbálta a csapat egy sokkal nagyobb volumenű erősítést is, még ha nem is jött össze.

A Vikings megpróbálta elcserélni Clevelandbe a pass rusher Everson Griffent a guard Kevin Zeitlerért cserébe. Azonban azt a választ kapták, hogy egy nagyobb üzlet kerül majd sorra, ez pedig a Browns és a Giants között jött létre, amikor Olivier Vernon és Odell Beckham került Clevelandbe Zeitlerért, Jabrill Peppersért, egy első- és egy harmadik körös pickért cserébe.

Nagyon hasonló lett volna az alapja a cserének, csak ebben ugyebár nem lett volna benne a sztárelkapó és az 1.+3. körös pick, amit egyébként csak később toldottak az üzlethez, eredetileg a Vernon-Zeitler játékoscsere történt meg. Griffen elcserélésének felvetődése sem lehet teljesen meglepő, a tavaly mentális problémákkal küzdő pass rusher tavaly 5 meccset kihagyott, utána pedig csak 5,5 sack jött össze neki.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!