Connect with us

Hír

Akár három évig is padozhat Daniel Jones

A New York Giants látta Daniel Jonesban a franchise irányítót, ezért kiválasztotta 1/6-ra. Azt gondolhatnánk, hogy egy ilyen magasan választott irányító hamar a kezdőben találhatja magát, de amennyiben hiszünk Dave Gettlemannek (nem biztos, hogy érdemes), akkor akár sokáig is csücsülhet a padon Eli Manning mögött.

Lehet, hogy a Green Bay modellt vesszük alapul, ahol Rodgers három évig ült a padon. Ki tudja? Sosem lehet túl sok jó játékosod egy poszton.

Sok mindennel lehet vitatkozni Gettleman állításai kapcsán, de most inkább emeljük ki azt, hogy amikor a Packers draftolta Rodgerst, akkor 14 éve nem volt negatív szezonja a csapatnak és 1/24-re választották ki a sokak által 1/1-re is esélyes QB-t. Itt most teljesen más a helyzet, Jonest olyan játékosok helyett választotta ki Gettleman 1/6-ra, mint Ed Oliver, Josh Allen vagy Jonah Williams.

Olyan irányítót választottunk, aki szerintünk franchise irányító. Bárhogy is ragozzuk, erről van szó.

Kicsit ellentmondásos ez a dolog, hiszen ha a franchise irányítót látják benne, akkor miért padozna három évet, főleg egy nem top formában játszó Eli Manning mögött? Meglátjuk mi a terv, mindenesetre teljes mértékben kizárta Gettleman, hogy az lenne a terv, hogy Elinak egy szezonja van még és kész.

Aztán persze tudjuk, hogy nem lehet hinni Gettlemannek, szóval majd az idő eldönti, hogy mikor jár le Eli Manning mandátuma és mikor kezdődik meg az új éra a Giantsnél.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások