Connect with us

Hír

Az Eagles lehívta Wentz ötödik éves opcióját

Tegnap összeszedtük egy csokorba, hogy kinek hívták le a 2016-os class első körösei közül az ötödik éves opcióját, illetve megnéztük, kinek várható, illetve kinek nem várható ugyanez. A hét legkevésbé meglepő híre pedig, hogy ma reggelre csatlakozott a sorhoz az Eagles és Carson Wentz, hiszen a sasok lehívták az irányító opcióját, így 2020-ig szerződés alatt áll jelenleg, utolsó évében $22,7 milliót kereshet majd – idei fizetése $8,5 millió.

Ezidáig sosem fordult elő, hogy az első kör első hét választottjának mindegyikének lehívták az ötödik éves opcióját (2011-ben vezették be ezt a szabályt), az eddigi rekord 6 volt még 2011-ből, ahol olyan játékosokat választottak, mint Cam Newton, Von Miller, Marcell Dareus, AJ Green, Patrick Peterson és Julio Jones – nem véletlenül emlegetik minden idők egyik legjobb draftjának.

A 2016-os classban ugyebár Jared Goff volt az 1/1, majd jött Carson Wentz, Joey Bosa, Ezekiel Elliott, Jalen RamseyRonnie Stanley és DeForest Buckner a top7-ben, mindegyikük megkapta már az opcióját és Jack Conklin is csatlakozhat hozzájuk nyolcadikként, Leonard Floydra és Eli Apple-re már nem vennénk feltétlen mérget a top10 végén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!