Connect with us

Hír

BREAKING: DeMarcus Lawrence óriási pénzért marad Dallasban!

Sokáig úgy tűnt, hogy a Dallas Cowboys és DeMarcus Lawrence érdekei nem közelednek egymáshoz, a két fél azonban gyorsan pontot tett az ügy végére és még a draft előtt megegyeztek egy hosszútávú szerződésben. A kontraktus pedig óriási számokat rejt, hiszen a Csillagosok defensive endje egy ötéves, $105 milliós szerződést írt alá. Ez évi átlagban huszonegy millió dollár keresetet takar, de ami meghatározóbb összeg, az a garantált tartalom, ami $65 millióra rúg. Még egy érdekesség, hogy az első évben Lawrence összesen 31,1 millió zöldhasúval lesz gazdagabb, ami több, mint bármelyik irányító első évi keresete.

Ezzel a gigadeallel pedig a Cowboys és Lawrence is megkapta, amit akart, hosszútávú stabilitást a védőfal bal oldalán egy olyan játékostól, aki az utóbbi két évben mindent megtett, hogy kiharcolja magának ezt a brutális szerződést. A 2017-es szezon kezdete óta összesen 145-ször gyakorolt nyomást az ellenfél irányítóira, amiből összesen 28 sacket sikerült elérnie, ezzel pedig posztja kémjébe küzdötte fel magát.

Gondolhatjuk, hogy túl nagy összeget adott a dallasi front office Lawrence-nek, de egyáltalán nem meglepő, hogy a játékos szerződése a legjobbakéhoz közelít, hiszen ő se ment volna bele olyan bizniszbe, ami nem közelít Khalil Mackéhez. Az évi átlag $21 millióval pedig piaci értéken van, valamint a 62%-os garantált tartalom sem üt el a poszt többi meghatározó játékosának kontraktusától.

 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!