About the author

14 Comments

 1. 1

  Debreceni József

  Kicsit magas lett az ára, nem? Itt a hawks nagyon jól járt

 2. 2

  vabu

  Ennyire jó lenne Frank Clark???

 3. 3

  Gergely Nagy

  Ez egy nagyon rossz üzlet volt.

 4. 4

  geta55meister

  Hát nem nagyon értem a Chiefs-t. Ha megtartják Fordot megmarad az 1. kör is, és nem vagyok meggyőződve, hogy kevesebb pénzt kér majd Clark. Csak arra tudok gondolni, hogy Spagnulo 4-3-ban jobban tudja használni Clarkot, mint a 3-4-es OLB-t játszó Fordot

 5. 5

  pritek

  Persze, adjunk meg valamit a Hawksnak. Miert is ne eshetne le meg valami nekik. Kar hogy nem volt meg ket elso korose a Chiefsnek, mert esetleg azt is odaadhattak volna. Kurvara remelem, hogy a befurodnek ezzel. Meg egy ilyen retardalt baromsagot…

 6. 6

  Bélabá a csótány

  Mahomes-nak most azonnal kellett volna új szerződést adni ahhoz hogy “olcsón” meglegyen oldva.
  Konkrétan nulla mozgástere lesz a csapatnak.

 7. 7

  BoomOrBust

  Ha jól tudom csak a harmadik szezon után lehet először hosszabbítani a játékossal. Addig az újonc szerződése alatt kell játszania. Szóval ezzel még nem késett el a Chiefsnek, de hogy miből telik majd egy 200 milliós irányítóra az már jó kérdés. :)

 8. 8

  Sea12

  Te nagyon nem szeretsz minket Úgy érzem :D

 9. 9

  Tizenkettes

  Ez így egy elég szar üzlet lett a Chiefsnek – főleg a Ford-csere tükrében.

 10. 10

  pritek

  Nem mondom, hogy én vagyok az utóbbi évek Hawksának a legnagyobb rajongója. Carrolt pl kifejezetten rühellem pár éve. Különösen örülnék neki ha legalább a fejét kikockáznák a meccseken, mint anno a kék fényben :)

 11. 11

  Fetyke

  Gratulálok Schneidernek (Seahawks GM)! A kitartása és az állhatatossága meghozta az eredményt. Ez nagyon nagy win lehet a Halászsasok számára. Persze azért ne feledjük, hogy meglehet ütöttek egy rést a védelem egy kiemelten fontos területén, amit a nyert pickekkel nem biztos, hogy sikerül megoldani. Azaz van azért ebben kockázat is.
  A Kasas-t nem minősíteném.

 12. 12

  BoomOrBust

  Csak szerintem vicces, ahogy a Kanalas gondolkodik. Rájönnek, hogy nem a pass rush a legnagyobb hibája annak a védelemnek ezért gyorsan eladják Fordot (egy második körös pickért hahaha) és kivágják Houstont. Aztán rájönnek l, hogy Ó basszus így need lett az EDGE. Ok, hozzunk egy játékost, aki nem kerül sokba. Egy első kör vége, második kör vége plusz egy remek szerződés. Ha nem is igaz a pletykált 5 év 105 millió akkor is idén 17 milliót fog keresni, és jövőre akkor is csengetni kell mert adtál érte egy első és egy második kört. Végülis jövőre csak Chris Jonesnak és ha olcsón meg akarod úszni akkor Mahomesnak kell új szerződést adni.
  Ezzel aztán megoldották a lyukas secondary, meg a linebacker sor hibáit. Az AFC-ben tényleg senki nem akar addig Super Bowlt-t nyerni ameddig Brady játszik, vagy ők is felültek a Bronw bandwagonra és inkább csak eleve feladták ezt az évet :)

 13. 13

  Bélabá a csótány

  Hosszú távú szerződésre vonatkozik a kollektív szerződés,az hogy pontosabban mit takar és vannak-e kiskapuk már jó kérdés.

 14. 14

  Tamer Link

  Nem értem!
  Miért a Seahawkstól kapott szerződést?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team