Connect with us

Hír

Daniel Jones egy az egyben Peyton Manning

Egyre nagyobb a buzz a Duke irányítója, Daniel Jones körül, aki egyesek szerint akár a második irányító is lehet, aki elkel az idei NFL Drafton. Egyes információk szerint van olyan csapat, ahol ő a QB1 (khm, Giants). Ez elsőre meglepő lehet, a legtöbben nem látnak benne olyan sokat, ellenben például egy Hall of Famer játékosmegfigyelő, Gil Brandt egy az egyben Peyton Manninget látja benne. Gil Brandtről egyébként hosszabban írtunk az FK! Magazinban.

Egyszerűen imádon Daniel Jonest. Óvatosan kell fogalmazzak, de amikor őt látom játszani, és amikor visszamegyünk 20 évet és Peyton Manninget nézem, akkor egy az egyben ugyanazt a játékost látom. Atletikus. Nincs ugyan ágyú karja, de az Peytonnak sem volt. Nagyon okos játékos.

A fenti három állítás egyébként tényleg tökéletesen igaz Jonesra, ebből kettő pedig Manningre is – Peytont nem jellemznénk az atletikus szóval. Peytonnak sem volt és Jonesnak sincs ágyú a karja helyén, de nem is ezzel tűnnek ki a többiek köztül. Jones állítólag tényleg nagyon okos, ami nem is meglepő, ha tudjuk, hogy David Cutcliffe volt az edzője és mentora, aki például a Manning testvéreknek is. Leginkább emiatt szerethet bele nagyon sok csapat és játékosmegfigyelő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!