Connect with us

Hír

Darnold a Bell-igazolásról: Imádom

Sam Darnoldnak még egy pár napot várnia kell, hogy pályára léphessen legújabb játszótársaival, de hamarosan kezdődik a Jets offseason programja, az irányító pedig alig várja, hogy együtt játsszon Le’Veon Bellel. Darnold elég sok meccsfelvételt néz Bellről, aki nagyban megkönnyítheti a fiatal irányító dolgát. Az irányító figyelmét nyilván nem kerülte el, hogy a futási képessége mellett Bell elég sokat ki tud hozni egy sima checkdownból is.

Imádom. Mármint mit ne lehetne imádni rajta? Le’Veon egy kiváló játékos. Egy ösztönös tehetség. Nagyon irányítóbarát, ami feltűnt a meccsfelvételei alapján. Amikor Big Ben hátralépett, lehetett érezni, hogy ő is érzi, mikor fogy el az ideje. Ilyenkor nézel olyan játékosok felé, mint Le’Veon, aki nagyon irányítóbarát, mert mindig  a látóteredben van. Vagy legalábbis ő mindig Ben látóterében volt. Úgyhogy nagyon várom, hogy bármikor amikor szükségem van rá, akkor ott lesz biztonsági célpontként, és sok yardot tud majd szerezni az elkapások után. Nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban.

Darnold fejlődése első számú prioritásnak kell, hogy legyen a Jetsnél, miután tavaly 1/3-ra kiválasztották. Ebbe a folyamatba pedig tökéletesen illik Bell, aki több opciót nyithat meg az offense számára. A Jets hétfőn kezdi meg az edzésmunkát, szeptemberig pedig rengeteg idő van még felvenni a ritmust és megszokni egymás játékát.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!