Connect with us

Hír

Elkezdtek az AAF-ből igazolni az NFL-csapatok

Az AFF beszüntette tevékenységét, így hoppon maradtak a játékosok. Azonban néhányuknak lehetőségük nyílik az NFL-ben bizonyítani, hiszen a Chiefs és a Panthers is szerződtetett játékost az AAF-ből.

Keith Reaser volt az első a történelem során, aki egy “developmental” ligából felkerült a nagyok közé, hiszen a Chiefs leigazolta az Orlando Apollos cornerbackjét, szinte egyből azután, hogy hivatalosan engedélyezték az igazolásokat az AAF-ből – korábban nem lehetett, ugyanis a szerződésben az állt, hogy a szezon végeztével mehetnek csak az NFL-be. Reaser egyébként 2014-ben ötödik körös pick volt, a 49ers draftolta, de a Chiefsnél is eltöltött két évet. Most kapott egy 50 ezer dolláros aláírási bónuszt, plusz 25-25 ezer roster- és workout bónuszt a csapattól.

A második fecske a Carolna Panthers volt, a párducok az Arizona Hotshots elkapóját, Rashad Rosst szerződtették. Ő 2013-ban draftolatlanként került a ligába és több állomáshelye is volt az NFL-ben, karrierje során 9 elkapása, 192 yardja és egy elkapott TD-je, valamint egy visszahordott TD-je volt. Az AAF-ben 583 elkapott yarddal és 7 TD-vel tűnt fel, utóbbival mindenki fölé nőtt a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!