Connect with us

Hír

Első kört akar Clarkért a Seahawks

Tovább erősödnek a hangok, miszerint a Seattle Seahawks elcserélné legjobb passzsiettetőjét, Frank Clarkot. Ian Rapoport információi szerint a Bills és a Jets is érdeklődik, Adam Schefter információi szerint pedig a Seahawks legalább egy első körös picket szeretne Clarkért.

Ezt nem lesz egyszerű megkapnia a Hawksnak, ugyanis Clarknak adni kell majd egy új, nagyjából öt éves, 90 millió dolláros szerződést, amilyet Trey Flowers is kapott a Lionstól. Emellé nem valószínű, hogy lesz csapat, amelyik első körös picket adna, esetleg jövő évit.

Van viszont olyan franchise, amelyik megengedheti ezt magának, az Oakland Raidersnek három első körös pickje van, illetve jövőre is van már kettő. Nem lenne érdemes Mayockéknak feladni az 1/27-es picket a 25 éves játékosért, aki tavaly egymaga több sacket szerzett (14), mint a teljes Raiders (13)?

Meglátjuk, mit szólnának ehhez a dologhoz, ha egyáltalán érdekli őket Clark. A Seahawksnál mindenesetre tudjuk, hogy a GM John Schneider szeret cserélgetni a drafton és mivel csak 4 pickje van a Hawksnak idén, így várhatunk is mozgásokat a csapattól.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!