Connect with us

Draft

Értékeljük az első kör minden választását

Vége az első körnek, túl vagyunk a nagy virrasztáson, úgyhogy ideje értékelni, ki hogyan teljesített az első napon. Voltak parádés és fejvakaró pickek is bőven, úgyhogy van mit dicsérni és kritizálni is. 

 1/1 Arizona Cardinals
 Kyler Murray
 QB Oklahoma

Nem mindenki ért ezzel egyet, de én személy szerint jó döntésnek tartom. Nálam Murray jobb irányító, mint Rosen, Kingsbury rendszerébe pedig egyértelműen jobban is illik. Ha már unorthodox módon egy ilyen főedzőbe fekteted a bizalmad GM-ként, akkor mindent el kell követned, hogy a lehető legjobb eséllyel legyen sikeres. Ez pedig úgy történhet meg, ha a kezébe adod a lehető legjobb irányítót, akit csak akar. Ez pedig jelen esetben Murray, akitől én nagyon sokat várok.

Értékelés: A

(katonadani)

Nincs igazság…

Értékelés: B

(chester)

 1/2 San Francisco 49ers
 Nick Bosa
 Edge, Ohio State

No brainer pick, szerintem nem nagyon kell ragozni, hogy miért. A legjobb játékos a drafton, hiányposztra.

Értékelés: A

(katonadani)

 1/3 New York Jets
 Quinnen Williams
 iDL, Alabama

Sokak szerint a legjobb játékos a drafton, viszont nem hiányposztra, így az edge poszt továbbra is nagyon gyenge, ez az egy kivetnivalóm van, illetve hogy nem sikerült hátracserélni, de ez nagyrészt nem az ő saruk. Ettől függetlenül nagyon jó pick, hiszen egyrészt nagyon tuti választás, másrészt a plafonja is az egekben.

Értékelés: A

(katonadani)

 1/4 Oakland Raiders
 Clelin Ferrell
 Edge, Clemson

Na eddig ment terv szerint a draft, a Raiders teljesen felrúgta azt. Ferrell egy jó kis pass rusher, magas a padlója, nagyon technikás, ellenben nem egy szupersztár plafonnal rendelkező játékos, mert nem elég hajlékony, hogy hatékonyan beforduljon a szélen. Egy biztos választás, mert nagyon meglepne, ha totális bust lenne, azonban az is meglepne, ha bármikor szupersztár lenne. Ilyen játékost meg nem húzunk 1/4-re, legkorábban 10-15 pickkel később… Hatalmas reach.

Értékelés: WTF

(katonadani)

Vártunk a Raiderstől valami nagyon furcsa picket, de Ferrellt 1/4-en szerintem senki. Szerintem Mayock sem… Needre jött, nem is kicsire, de nem ő volt itt a legjobb elérhető pass rusher.

Értékelés: D

(chester)

 1/5 Tampa Bay Buccaneers
 Devin White
 LB, LSU

Oliver vagy Allen is tetszett volna itt, de White is. Az LB poszt nem annyira értékes talán, azonban idén a nagy szakadék miatt korán kellett vinni őket, a Bucs pedig megtalálta Kwon Alexander helyettesét, sőt, upgrade-elt is a poszton, White baromi jó lesz.

Értékelés: A-

(katonadani)

White egy jó játékos, de nem gondolom, hogy a class legjobb LB-jére volt szüksége a Bucsnak, hogy normális csapattá kovácsolódjanak. A két falba előbb néztem volna valakit, főleg hogy prémium játékosok voltak elérhetők itt.

Értékelés: C

(chester)

 1/6 New York Giants
 Daniel Jones
 QB, Duke

Kétfelől lehet ezt nézni. A Giants végre belátta, hogy franchise irányítóra van szükség, így nem engedte ki a kezei közül a kiszemeltet, ez pedig pozitívum. Azonban Jonesban én közel sem látok franchise QB matériát, nem hiszem, hogy valaha is képes lenne a kezdő irányítók jobbik felébe kerülni.

Értékelés: D+

(katonadani)

 1/7 Jacksonville Jaguars
 Josh Allen
 Edge, Kentucky

Érdekes választás, hiszen főleg offense-t vártunk a Jaguarshoz előzetesen, azonban így, hogy Allen elérhető volt, megnyílt a lehetőség a defense-draft előtt. Allennek tehetség alapján nem kellett volna itt bent lennie, ráadásul a Jaguars szeret előre draftolni, jövőre pedig így minden bizonnyal távozik majd Calais Campbell, az ő fizetését Ngakoue veszi át, Allennel pedig megvan az utánpótlás. Önmagában kifejezetten tetszik a pick, viszont a holtszezonbéli offense-erősítések elmaradása miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett. Ha már beruháznak Folesra, akkor segíteni kellene, ez pedig nem történt meg egyelőre.

Értékelés: A-

(katonadani)

 Detroit Lions
 TJ Hockenson
 TE, Iowa

Patricia tudja, mennyire fontos egy sokoldalú, kiváló tight end, most a Patriots Northban is lesz egy ilyenje. Nem szokás ilyen magasan tight endet vinni, de Hockensonban tényleg minden megvan, ami kell.

Értékelés: A

(katonadani)

 1/9 Buffalo Bills
 Ed Oliver
 iDL, Houston

Nem hittem, hogy Oliver itt elérhető lesz, így viszont talán nincs ennél tökéletesebb pick az első körben. A harmadik legjobb játékos a 9. helyen, needre, egy olyan edző kezei alá, aki ki tudja hozni belőle a maximumot.

Értékelés: A+

(katonadani)

 TRADE 1/10 Pittsburgh Steelers
 Devin Bush
 LB, Michigan

Broncos kapja: 1/20 + 2/52 + 2020/3. kör

Nem volt olcsó, de tetszik, hogy meglépte a Steelers és fel mert cserélni Bushért, aki szerintem nagyon jó lehet Pittsburghben. Nem feltétlen a legjobb egy LB-ért felcserélni, de jelen esetben érthető.

Értékelés: B+

(katonadani)

 1/11 Cincinnati Bengals
 Jonah Williams
 OT, Alabama

Jöhetett volna irányító (Haskins), szerintem jobb lett volna új edző mellé új QB, de nem így gondolkodtak, ezen kívül viszont nem sok biztosabb választást találtak volna itt a top10-en kívül, Williamsben kvázi nincs bust-faktor, így hosszú időre megvan a támadófal egyik alapja.

Értékelés: A-

(katonadani)

Azt hittem valami megváltozott Cincinnatiben, de úgy tűnik kényelmes ugyanabban a mocsárban dagonyázni. Az egyetlen szzerencséjük, hogy Lock és Rosen is még elérhető számukra.

Értékelés: B+

(chester)

 1/12 Green Bay Packers
 Rashan Gary
 DL, Michigan

Erre nem számítottam igazán, de ha belül akarják használni, akkor nem rossz. Garyt nehezen tudom elhelyezni, hogy jó lesz-e a profik közt vagy sem, erre nem tudtam rájönni, de Pettine kezei alatt jó helyre került.

Értékelés: B

(katonadani)

 Miami Dolphins
 Christian Wilkins
 iDL, Clemson

Wilkinst imádom, a Dolphins újjáépülésébe pedig tökéletesek illik, nem sok jobb picket lehetett itt elképzelni.

Értékelés: A+

(katonadani)

 1/14 Atlanta Falcons
 Chris Lindstrom
 iOL, Boston College

Elég korai volt számomra ez a pick, jóval később is lehetett volna guardot találnia a Falconsnak. Persze jó kérdés, hogy Lindstromot pontosan hol vihették volna még el, és feltételezem ő kellett nekik, mert már előre is tudni lehetett róla, hogy outside zone rendszerben lesz a legjobb, a Falcons pedig elsősorban ezt használja, így kiválóan illik majd a rendszerbe. Viszont akkor minek adott a csapat két guardnak is hosszú távú, low end kezdő fizut a piacon? Összességében jól illik ide Linsdtrom, de korai volt ez még.

Értékelés: C

(katonadani)

 1/15 Washington Redskins
 Dwayne Haskins
 QB, Ohio State

A Redskins nagyon jól járt, az ölébe hullott az irányító, akit akart és nem kellett felcserélni érte. Ő volt a második legjobb irányító a classban, egyedül az húzza le kicsit az értékelést, hogy nem látom benne a potenciált, hogy kiváló legyen, de mondjuk elég magas a padlója – hasonlítottam már Alex Smithhez egyébként. Érdekes, hogy Haskins a negyedik legjobban fizetett QB jelenleg a Redskins rosterén.

Értékelés: B+

(katonadani)

 1/16 Carolina Panthers
 Brian Burns
 Edge, Florida State

Nem épp a Panthers típusának képzeltem el Burnst, aki a futás ellen nem a legjobb és nem az az igazi hagyományos 4-3 DE. Ellenben bőven jobb, mint a 16. legjobb játékos a classban és hiányposztra is érkezik, szóval jó ez.

Értékelés: A-

(katonadani)

 1/17 New York Giants
 Dexter Lawrence
 iDL, Clemson

Dave Gettleman hisz abban, hogy három örök igazság van a fociban: futni kell, meg kell állítani a futást, és siettetni kell az irányítót. A harmadikkal egyet is értünk, az első kettővel már kevésbé. Gettleman imádja a hústornyokat, Lawrence pedig ilyen játékos, ezért lehetett számítani az érkezésére. Alapvetően egy run stuffing NT, amilyenje van már a Giantsnek, habár én látok benne egy kis upside-ot a combine tesztjei alapján, hogy az irányítóra is veszélyes legyen, de azért mégis, korai volt ez neki eléggé.

Értékelés: C-

(katonadani)

Tavaly jött két DL is, tele van a free agency veterán minimumért elfocizgató NT-vel, de csak azért is bereachel egyre az első kör közepén. Profi munka, miközben a valódi hiányosságokat még mindig nem sikerült orvosolni.

Értékelés: D

(chester)

 1/18 Minnesota Vikings
 Garrett Bradbury
 C, NC State

Huh, Rick Speilman hazamehet az asszonyhoz éjjel, nem CB-t húzott. Jó kérdés, hogy C vagy G lesz, mindenesetre az látszik, hogy elsősorban a futójátéknak kedvez ezzel a csapat és kevésbé Cousinsnak, de persze ő is profitál majd belőle. Rendben van a pick, talán egy tackle jobb lett volna.

Értékelés: B+

(katonadani)

 1/19 Tennessee Titans
 Jeffery Simmons
 iDL, Mississippi State

Simmons top10-es tehetség, egyeseknél top5-ös, a Titans pedig nem egy év alatt fog nyerni, így megengedheti magának, hogy kivigye Simmonst, aki 2019-ben nem nagyon fogja segíteni a csapatot… na de 2020-ban!

Értékelés: A

(katonadani)

Nem láttam ezt a picket jönni a Titanstől, ahol nem a védőfal belseje az, ami első körös tehetségért kiált. Simmons jó bolt, még a sérülése ellenére is, de voltak olan játékosok még bent, akik nagyobb hiányposztra jöttek volna, és még idén is lökhettek volna a csapat szekerén.

Értékelés: B-

(chester)

 1/20 Denver Broncos
 Noah Fant
 TE, Iowa

Ezek szerint Flacco marad a QB, ami nem tetszik, de most nem is ez a kérdés. Flacco dobálja az egyik legtöbbet a tight endekre a labdákat, ezért sem lepett volna meg egy Hockenson pick 1/10-re, de így még jobb, mert út közben jött egy plusz idei második- és jövő évi harmadik körös cetli is.

Értékelés: A+

(katonadani)

Fantet szeretem, de tök fölösleges n+1-ig évben is a tight end picket erőltetni, még ha most választották ki a legtehetségesebbet mind közül Elwayék. Mondanám, hogy Fordot jobban elnéztem volna, de gondolom nem véletlenül csúszik.

Értékelés: B

(chester)

 TRADE 1/21 Green Bay Packers
 Darnell Savage
 S, Maryland

Seahawks kapja: 1/30 + 4/114 + 4/118

Sokan mondták, hogy Savage lesz az első elkelő safety, és szeretem is a játékát, de azért nem ennyire. Azt meg nem is értem, hogy miért kellett érte felcserélni… Sok féle variációt lehet vele és Amosszal játszatni majd, de biztos ért ennyit, felmozgással együtt?

Értékelés: C-

(katonadani)

 TRADE 1/22 Philadelphia Eagles
 Andre Dillard
 OT, Washington State

Ravens kapja: 1/25 + 4/127 + 6/197

Egyáltalán nem számítottam előzetesen OT húzásra, azt hittem még egy évig megnézik, mi lesz Mailatából. Ezek szerint nem, és megvan Peters örököse, és sérüléseiból kiindulva nem fogja a padot koptatni első évében sem Dillard, és mivel kiváló pass protector, így nem lesz problémája a beszállással. Drágának érzem ezt az ellenértéket, így nem lehetek maradéktalanul elégedett, de ő itt már steal volt.

Értékelés: B+

(katonadani)

 1/23 Houston Texans 
 Tytus Howard
 OT, Alabama State

Az Eagles kivitte a kiszemelt Dillardot, de hogy miért kellett ekkorát reachelni, az nagy talány. Ezek szerint Jawaan Taylor térde ennyire rossz, Forddal meg nem is tudom mi a baj… Howardnak jók a méretei meg jól mozog, szóval potenciálja van, de borzasztóan nyers – gimiben még QB volt -, nagyon gyenge a technikája, így nem látom, hogy hamar jó kezdő lehet belőle.

Értékelés: WTF

(katonadani)

 1/24 Oakland Raiders
 Josh Jacobs
 RB, Alabama

Ez a pickje rendben volt a Raidersnek, Jacobs jól illik a csapatba Lynch helyére.

Értékelés: B+

(katonadani)

 1/25 Baltimore Ravens
 Marquise "Hollywood" Brown
 WR, Oklahoma

Jó ellenértéket kapott a Ravens az Eaglestől, ezt is bele kell faktorálni az értékelésbe, illetve Brown is jó lesz, olyan szempontból mindenképp, hogy megnyitja majd a pályát, ami a futójátéknak is kedvez majd, illetve elkapás utáni tehetsége is kiemelkedő, ez is kellhet Lamarnak. Kicsit igazából Brownt sajnálom, hogy nem egy olyan csapatba kerül, ahol jobban kihasználják a tehetségét, de a Ravens oldalról ez rendben van.

Értékelés: A-

(katonadani)

 TRADE 1/26 Washington Redskins
 Montez Sweat
 Edge, Mississippi State

Colts kapja: 2/46 + 2020/2. kör

A Redskins állítja meg Sweat csúszását! A Colts simán hátraugrott 20 helyet, mert szinte nincs különbség a 26. és a 46. játékos közt, a Redskins pedig bebiztosítja a class egyik legjobb passzsiettetőjét. Mivel a leleteit nem láttam, így orvosi véleménnyel nem szolgálhatok, a szívprobléma megítélésének hiányában pedig ez egy kiváló pick.

Értékelés: A

(katonadani)

 1/27 Oakland Raiders
 Johnathan Abram
 S, Mississippi State

A személyisége király, a játéka már sokkal kevésbé tetszik. Nem atletikus, nem jó coverage-ben, egy sima box safety, habár annak jó lehet. Ez egyrészt nem túl értékes ma már, másrészt Karl Joseph is ott van még, aki ugyan nem játszik túl jól, de mekkora upgrade lesz Abram hozzá képest?

Értékelés: D

(katonadani)

 1/28 Los Angeles Chargers
 Jerry Tillery
 iDL, Notre Dame

Rendben van, a védőfalat kellett erősíteni, Tilleryben pedig elég nagy potenciál lakozik, pass rushban kifejezetten hasznos belülről, de futás ellen vannak hiányosságai, ez pedig még problémát jelenthet a Chargersnél.

Értékelés: B+

(katonadani)

 1/29 Seattle Seahawks
 LJ Collier
 Edge, TCU

A Seahawks a hátracsere után két pickkel rendelkezett egymás után, és cselesek voltak Schneiderék, mert hagyták lefutni az órát, azonban mivel ők maguk jöttek utána, így nem ugorhatott be senki más eléjük. Így találtak végül cserepartnert a Giants személyében és még húzhattak is egyet itt. Érdekes volt a helyzet, ahogy a pick is. Nem volt benne a top70 játékosomban Collier, ilyen szegény ember Michael Bennettje lehet belőle végülis, de nem látom benne azt a potenciált, hogy első köröshöz méltó teljesítményt nyújtson. Nagyon korai ez nekem.

Értékelés: D-

(katonadani)

 TRADE 1/30 New York Giants
 DeAndre Baker
 CB, Georgia

Seahawks kapja: 2/37 + 4/132 + 5/152

Ez volt a Giants legjobb pickje az első napon, de itt sem lennék elégedett a szurkolók helyében. Baker egy nagyon jó cornerback lehet, kiváló képességei vannak, azonban én nagyon fáztam tőle – hallható a felvezetőnkben is -, mert rossz a munkamorálja, a hozzáállása.

Értékelés: C+

(katonadani)

Edge rusher és RT még mindig nem jött, na de majd a második kör elején, gondolhatnánk, erre elboltolják azt a picket Bakerért, akit én nem igazán kedvelek. Kimaxolta az autizmust Gettleman.

Értékelés: D

(chester)

 TRADE 1/31 Atlanta Falcons
 Kaleb McGary
 OT, Washington

Rams kapja: 2/45 + 3/79

A Rams baromi jól járt ezzel a cserével, a Falconstól pedig nem igazán értem. Az oké, hogy tackle, hiszen Sambrailo nem megoldás. De miért McGary? Nagyon nyers játékos, akinek kiváló méretei vannak és potenciál lehet benne, de nagyon nyers a technikája, rossz a lábmunkája és a kéztechnikája is, magasan is tartja magát, oldalirányú mozgása sem megfelelő… Sok negatívum ez egy első körös tackle-nél, főleg ha felcserél érte az ember. És kit akartak megelőzni? Vagy miért volt ilyen kihagyhatatlan?

Értékelés: D-

(katonadani)

 1/32 New England Patriots
 N'Keal Harry
 WR, Arizona State

A Pats lehet, hogy fantasy rookie 1/1-gyé tette Harryt ezzel a választással. Kellett elkapó, a preferencia pedig Harry volt ezek szerint. Nem vagyok benne biztos, hogy ő lesz a legjobb WR, de feltétlen ellene sem fogadnék.

Értékelés: B+

(katonadani)

60 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
60 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
rowi
rowi
2019-04-26 09:28

pickhalmozás és egy újabb wtf közeli pick – átlagos seahawks draft check

apollo
apollo
Reply to  rowi
2019-04-26 12:37

Hawks drukkerként már évek óta felesleges izgulnom a drafton. szerintem nincs a táblájukon első körös játékos azert húzták meg Colliert mert már nem volt cserepartner és mondani kellett valakit :D

apollo
apollo
Reply to  rowi
2019-04-26 12:37

Hawks drukkerként már évek óta felesleges izgulnom a drafton. szerintem nincs a táblájukon első körös játékos azert húzták meg Colliert mert már nem volt cserepartner és mondani kellett valakit :D

ahanem
ahanem
Reply to  rowi
2019-04-26 15:57

Mondjuk ha folyamat 4-5 pickkel kezded a draftot lehet megéri a több húzás

kitalaltnev
kitalaltnev
2019-04-26 09:34

Köszi szépen, Dani, a gyorsaságod pláne!

Szatya
Szatya
2019-04-26 09:39

Miért érzed drágának az ellenértéket az Eagles tradejénél? Tudom, hogy nem igazán számít de a trade value chart alapján teljesen rendben van, a 6. körös pick meg szerintem nem számít sokat. Tökéletes helyettese lehet majd Petersnek, Mailata meg ettől függetlenül marad, meg lehet nézni mi lesz belőle. Ő annyira nyers, hogy kb bármelyik poszton kipróbálható, ha csak egy csere is lesz belőle már az is eredmény egy 7. körös embertől.

Doppelspeiche 154
Doppelspeiche 154
2019-04-26 09:54

Ellenérték: 1/46 + 2020/2. kör – WTF? 2/46?

Antal Kovacs
Antal Kovacs
Reply to  Doppelspeiche 154
2019-04-26 09:54

2/46 az

Tamás
Tamás
2019-04-26 10:03

Engem nagyon meglepett, hogy AJ Brown és Metcalf sem kelt el az első körben.
Véleményetek szerint miért nem keltek el?

Ben
Ben
Reply to  Tamás
2019-04-26 10:17

Sok sérülése volt és nagyon rossz az irányváltása Metcalfnak, túl nagy boom or bust faktor szerintem.

Rpi
Rpi
2019-04-26 10:17

Nem tudom mit akarnak..de lehet fogadni kellene, hogy Quinn nem éri meg a 2020-as szezont..

ahanem
ahanem
Reply to  Rpi
2019-04-26 15:57

comment image comment image

Rpi
Rpi
Reply to  ahanem
2019-04-26 16:08

comment image

Csabesz20
Csabesz20
2019-04-26 10:17

Alapvetően egyet értek az értékelésekkel, de két helyen kicsit vitatkoznék. A Jags és a Pats értékelésével, főleg egymással összehasonlítva, mivel a Jagsnél az EDGE nem volt need, főleg hogy offense oldalon sokkal nagyobb lyukak vannak, így nálam ez maximum B lenne, függetlenül a jövő építésétől, míg a Patsnél Harry egyértelműen a pillanatnyi legnagyobb need-re jött, hogy a legjobb játékos-e ahhoz nem értek, de szerintem így is sokkal inkább A vagy legrosszabb esetben is A-.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2019-04-26 10:24

” Kicsit igazából Brownt sajnálom, hogy nem egy olyan csapatba kerül, ahol jobban kihasználják a tehetségét”
Na ne… :D

Nuuul
Nuuul
Reply to  Bélabá a csótány
2019-04-26 16:08

Bold:idén sem sikerül olyan cikket írni a ravensről amiben legalább egy picit ne rúgjanak bele az okosok

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Nuuul
2019-04-26 16:27

A gond ott kezdődik,hogy elkezdődtek a Flacco fikázó cikkek,Lamar draftolása után meg a Lamar bandwagon cikkek.
Jelen pillanatban meg ugye a “hát izé nemtudni mi lesz” cikkek mennek.
Írom ezt úgy,hogy szerintem hülyeség volt(szó szerint..) lecserélni Flacco-t Lamar-ra….

Nuuul
Nuuul
Reply to  Bélabá a csótány
2019-04-26 16:35

Lamarra lehet(mondjuk én látok benne lehetőséget),de hogy már két évvel ezelőtt mennie kellett volna az biztos.csak hát az a fránya szerződése…

ClayMatthews52
2019-04-26 10:24

Amennyire vártam a draftot, annyira van hiányérzetem is. Abban van reményem, hogy egyértelműen látszik mit akar Gute, több poszton bevethető, atletikus játékosokat. Mindegyikükből lehet simán A, de ugyanúgy benne van, hogy egy átlagos C lesz.

Fetyke
Fetyke
Reply to  ClayMatthews52
2019-04-26 20:00

Én igazából azon lepődtem meg, hogy a két első körös választással két védőt húztatok, miközben az FA szezonban is azt az oldalt sikerült megerősíteni. Persze vannak még pickjeitek, kíváncsian várom is őket, de szerintem a támadó oldalon most már kevésbé vagytok meg, mint védő oldalon, ezért oda kellene az erősítés. Mindjárt a második körben lehetne hezitálni azon, hogy a bent maradt jó tackle-k egyikét vagy egy wr-t visztek e ki?

LG
LG
Reply to  Fetyke
2019-04-26 22:21

Kíváncsi vagyok, hogy Fant jött-e volna 1/21re, ha a Broncos mást húz. De Savage-ért felcserelni, háát… Csak bizqkodhatok (már megint), hogy összeérik egy jó kis bika védelem GB-ben. Úgy látszik ezt az irányt tűzték ki célul és nem volt nekik jó elérhető játékos támadó oldalra, pedig nem ment még ki WR, de Dillard is egy pöpec, minimum csere szintű falember lehetett volna. Gyanítom hogy ma legalább két ember jön a másik oldalra (pl. Irv Smith, Metcalf, AJ Brown, Cody Ford közül bárki, ha még bent lesznek 2/44-en + meglesz még a Pick a Packersnek.

Pizsama
Pizsama
2019-04-26 10:32

A Rams már sokadszor trade-el a Falcons-szal az utóbbi években, de most baromira nem értem az atlantaiak miért mentek ebbe bele, iszonyat reach az a pick!

ahanem
ahanem
Reply to  Pizsama
2019-04-26 15:47

Én inkább azt nem értem, hogy miért kellett 3 OLnek szerződést adni, ha az első 3 kör OLre megy el (nyilván lesz egy visszatrade a 3. körbe, de itt még nem tartunk)

Pizsama
Pizsama
Reply to  ahanem
2019-04-26 17:45

Bevallom, annyira nem voltam képben a Falcons offseason-nel, de mivel a Ramsnél is van OL need, ezért tudom hogy Gary nem első körös prospect volt, szóval a feltrade-t akkor se érte volna meg, ha nagyobb need lett volna az OL az Atlantának.

xxx
xxx
2019-04-26 10:32

Metcalf hol kelhet el szerintetek?

Vulcanius
Vulcanius
Reply to  xxx
2019-04-26 10:57

Talán 3-4. körben. De szerintem nem lesz jó NFL elkapó, számomra eléggé bustgyanús.

Attila
Attila
2019-04-26 10:38

hh dk metcaf bent maradt? nem mindenki 1. körre várta?

Vulcanius
Vulcanius
Reply to  Attila
2019-04-26 10:44

Túlértékelt nagyon. A routejai nem kiforrottak, nem biztos kezű elkapó, aki valószínűleg amiatt volt képes ilyen számokat összehozni, mert többnyire harmadik számú CB-k ellen állt fel, mivel az ellenfelek többsége sokkal veszélyesebbnek tartotta AJ Brown-t. Szóval hiába a nagy kigyúrt (vagy felpumpált) test, ha képességekben jócskán elmarad egy igazán első körös WR-től.

DrBaji Mihály
DrBaji Mihály
2019-04-26 10:38

A 26-ik választásnál az ellenérték 1/46 gondolom 2/46 lenne…

Gáspár Bollók
Gáspár Bollók
Reply to  DrBaji Mihály
2019-04-26 10:44

Igen, ezt már lejjebb is írták. Gondolom Dani alszik, ha felkel, majd javítja :)

tobbfuvetaparlamentbe
tobbfuvetaparlamentbe
2019-04-26 10:51

mint Texans drukker volt egy rossz érzésem a draft előtt, de erre még nem találtam meg a megfelelő szavakat, most ez vagyok:

comment image

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  tobbfuvetaparlamentbe
2019-04-26 21:35

Nyugi, jó lesz ez, mi mindig is tudtuk hogyan kell jó falat az irányítónk elé húzni. Oh wait… ? Nem is értem. Ott van Dillard előttünk 1-el, csak felhívom a Hawks GM-et, odaadom az idei első körös.meg mondjuk egy jövő évi 5. picket, felmozgok egy helyet és BIZTOSAN kihúzom a class egyik legjobb left tackle-jét. Erre bazdmeg ülünk oszt várjuk hogy a szankba repüljön a sültgalamb, az Eagles meg jól seggbeb@sz minket. Kurvajó hogy ez minden drafton legalább egyszer megtörténik…

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  tobbfuvetaparlamentbe
2019-04-26 21:35

Nyugi, jó lesz ez, mi mindig is tudtuk hogyan kell jó falat az irányítónk elé húzni. Oh wait… ? Nem is értem. Ott van Dillard előttünk 1-el, csak felhívom a Hawks GM-et, odaadom az idei első körös.meg mondjuk egy jövő évi 5. picket, felmozgok egy helyet és BIZTOSAN kihúzom a class egyik legjobb left tackle-jét. Erre bazdmeg ülünk oszt várjuk hogy a szankba repüljön a sültgalamb, az Eagles meg jól seggbeb@sz minket. Kurvajó hogy ez minden drafton legalább egyszer megtörténik…

ThySoul
ThySoul
2019-04-26 12:43

comment image

AwesomeOne
AwesomeOne
2019-04-26 12:43

A Giants megpróbálta alulmúlni magát minden egyes pick-el… nehéz volt, mert nagyon alacsonyan kezdtek Jones-al… de jelentem, sikerült megugrani a feladatot…

Egyedül a Daniel Jones pick-et tudom elfogadni. Igen, jóesélyel szar lesz, igen nekem is hatalmas csalódás, de ha ő belé szerelmesedtek bele, akkor nincs mit tenni, és nem szabad hazárdírozni, hogy bent lesz e később v. sem. De a többi… kellett a CB, mert Jenkins szekere is kifelé áll, és rajta kívül kb csak Beal van, aki meg még életében nem játszott NFL-ben. Szóval a posztal nincs baj, de ez megint nem túl nagy mentség…

Hogy az istenbe lehet 3 elsőkörös választásból 3 ekkora ordas nagy fa******…

Pedig lazán lehetett volna ez egy A++++-os draft is:
1/6 Allan
1/17 QB (Jones v. Haskins)
1/30 Jawaan Taylor

combat
combat
Reply to  AwesomeOne
2019-04-26 13:12

Az azért nagyon komoly amikor 3 db 1. körösből sikerül egy C; C- értékelést összehozni. Szerintem ez azért már megsüvegelendő teljesítmény!

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  AwesomeOne
2019-04-26 22:03

Üdv a klubban tesó! Innen a kies nyugati partról, a fekete lyukból. Nagy a verseny a ki cseszi el jobban versenyben.

d zoli
d zoli
2019-04-26 12:50

Abram jó lesz meglásd!

Andras Daroczy
Andras Daroczy
2019-04-26 13:05

Szia Dani, szeretnélek megkérni, hogy odaírnád a pick cserék mellé hogy kik-kivel cserélt?
Csak annyi látszik hogy csere , de az nem hogy kivel, köszönöm.

Még egy kérdésem lenne, az angol szavak jeletését értem, steal és reach, de miérz használják itt ezeket a szavakat?
Steal ha egy játékost az adott helyen nagyon megéri húzni, reach ha az adott játékos nem ért annyit mint amelyik helyen kihúzták.
De mitől lesz valaki steal vagy reach?
Azt gondolom elég szubjektív, mert Metcalfot és hogy hypeolták, de a józan ész győzött.
Ha kihúzták volna 1/32-ön, akkor lehetett volna mondani, hogy mekkora steal mert lecsúszott idáig és sikerült kihúzni, de ha a jövőt nézzük, és tényleg bust lesz, akkor ez valójában reach volt.
Remélem érthető a filozofálásom :-)

katonadani
Reply to  Andras Daroczy
2019-04-26 13:27

átírtam, hogy ki-kivel :)

Jól érted, nyilván valamilyen szinten megfoghatatlan fogalmak ezek és vélt konszenzusos értékelésekhez vannak kötve és lehet nagy stealből óriási bust és hatalmas reachből is lehet sztár

Andras Daroczy
Andras Daroczy
Reply to  katonadani
2019-04-26 13:27

Köszönöm.

pritek
pritek
2019-04-26 13:05

Mar tobbszor, tobb helyen is irtam, hogy iden szerintem Harry a legjobb elkapo. Ezt szamokkal is ala fogja szerintem tamasztani az elkovetkezendo evekben. Annak orulok hogy Diki elott ment ki, mert igy kevesbe erzem hulyenek magam, hogy nem igazan ertettem, hogy ki es pontosan miert gondolja ot jobbnak Harrynel.
Viszont a Pats rohadjon meg hogy elvitte az orrunk elol, “Keim pedig dogoljon meg tripperben es egjen el a pokolban. “… Most vehetek egy jegyet, hogy kimehessek odaszarni az irodaja ele.
Borzaszto szomoru vagyok, hogy elszalasztottuk.

combat
combat
Reply to  pritek
2019-04-26 13:13

És ebből látszik milyen igaz is a mondás:

“Ami az egyiknek öröm a másiknak szomorúság!” Én eszméletlen boldog vagyok ezzel a választással.

Rettegtem, hogy az öreg stroke-ot kapott és behúzza Metclaf-ot. Egyébként tényleg láthat benne valamit, ez az első WR pickje az első körben.

pritek
pritek
Reply to  combat
2019-04-26 13:34

Nem vagyok a, a tipus aki borzasztoan odalenne egy-egy draftra varo jatekosert, de Harryt nagyon szerettem volna ha megszerezzuk. Es erre minden lehetosegunk meg is volt, par helyet kellett volna felmozogni, ahelyett hogy ulunk mint tok a szaran, hogy valami jo majd csak tortenik.

combat
combat
Reply to  pritek
2019-04-26 14:14

Nálam inkább black dott játékosok szoktak lenni.

Mondjuk brutális őt elképzelni egy Josh Gordonnal párban, még akkor is ez ha ez inkább álomnak tűnik mint valóságnak…

d zoli
d zoli
Reply to  combat
2019-04-26 16:07

Ha Josh csak mondjuk 12 meccset kapna…

Ha Thomas játszik akkor már van két fizikális, magas WR és egy cula TE. Sok sikert a D híváshoz.

Persze dream scenario Harry, Gordon, Thomas..

Sestertius
Sestertius
Reply to  pritek
2019-04-26 15:20

mondjuk a sivatagban szerintem először falat kéne építeni, nem fegyverek után nézni :)

Kopi3.14
Kopi3.14
Reply to  pritek
2019-04-26 22:03

Gondolom sokan bedőltek annak, hogy az apjáé fél Ceylon.

Fanyul23
Fanyul23
2019-04-26 13:19

Dani, nyugi, senki nem fog Giants haternek mondani ha lehúzod ezt a draftot. Sőt. Nagyon nagyon finoman fogalmaztatok a Giants kapcsán.

Sestertius
Sestertius
2019-04-26 13:19

Cody Fordról van valami hír?.. miért csúszik?
Cards elviszi 2/1 re gondolom.. ha nem akkor nagy a baj

katonadani
Reply to  Sestertius
2019-04-26 13:27

ezt én sem értem

István_Szamos
István_Szamos
2019-04-26 14:23

Meglepett, hogy Ballard hátracserélt, igaz egy korai második körös pick nem rosszabb, mint egy kései első körös, főleg ha jól választanak. Ballardnak 3 pick-je van a 2. körben, jól kell kihasználnia.

Gondolom elősorban azért cseréltek, mert már kiválasztották azokat akiket kiszemeltek, a fennmaradók meg nem értek 1/26-t szerintük.

vabu
vabu
2019-04-26 14:31

Lesz cikk arról kitől mi várható a masodik körben és hogy kinek hány pickje van?

katonadani
Reply to  vabu
2019-04-26 14:37

meglátjuk mire jut időnk-energiánk :)

Gergely Angyal
Gergely Angyal
2019-04-26 14:44

comment image
Bélabá, hogy te ezt még nem posztoltad ki ide… :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  Gergely Angyal
2019-04-26 16:27

“Magasnak” éreztem… :D

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2019-04-26 16:44

comment image

Fetyke
Fetyke
2019-04-26 17:27

Hadd védjem picit szeretett csapatom, a Vikings választását! Először is az volt érdekes, hogy a várakozásokkal ellentétben a bőség zavarával küzdöttünk a sorra kerüléskor. Gyakorlatilag az összes top tackle és Bradbury is bent maradt még, és én is Dillardot húztam volna! De! Utólag értékelve azért passzjátékban valahogy megvoltunk tavaly a Cousinsra nehezedő nyomás ellenére is. A futás viszont teljesen siralmas volt, ami értelemszerűen csak tovább fokozta az irányítóra és a passzjátékunkra nehezedő amúgy sem csekély nyomást. Azért így érthető, hogy miért inkább egy a futást segíteni tudó falembert draftolt a csapat az első körben. Ráadásul valahogy a szélső támadó falemberek nem fogytak a vártnak megfelelően, és még a mai napra is olyan prospectek maradtak, mint Taylor, Ford, Risner vagy Little, ellenben a középső támadó falember prospectből nem volt ilyen bő a választék eredetileg sem, Lindstrom Falcons általi kihúzása után pedig már csak valóban Garett maradt, ráadásul ő az egyetlen, aki igazán centert is tud játszani. Ezért én Dani osztályzatát egy A- -ra azért feljavítom. :D
Az álmom, hogy a második körben behúzzuk a fen említett tackle-k egyikét és egy igazán kis feszes támadó fallal kezdjük meg végre idén a szezont. :) Csak hát az összes top Safety is még bent van, és félő, hogy Spielman és Zimmer nem bírja tovább magát tartani (tulajdonképpen tőlük már a tegnapi is nagy előre lépés volt, pont mint BB-től a wr posztra húzás). :D

Leonidasz007
Leonidasz007
Reply to  Fetyke
2019-04-26 18:52

Mccoy es Jenkins is benn van a támadófal közepéről, ráadasul ok mindketten inkabb true centerek is lehetnének. Ettől függetlenül én szerintem is egy jó pick. Én max Fordot fontoltam volna meg, aki nem értem miért csúszik.

60
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x