Connect with us

Érdekességek

Film készül DeAndre Hopkins édesanyjáról

Sabrina Greenleeről, a Houston Texans sztárjának, DeAndre Hopkinsnak az édesanyjáról film készül, hiszen nagyon különleges sztorija van.

Édesanyám mindig mindekit maga elé helyezett és felfoghatatlan dolgokat áldozott fel. Itt az idő, hogy az emberek lássák az igaz értékét és megtanulják, hogy feladni nem opció.

– mondta Hopkins.

Greenlee testének 17%-án égési sérüléseket szenvedett, teljesen megvakult a jobb szemére és látássérült lett bal szemére (40%), miután egy nő forró fehérítővel és lúggal megtámadta 2002-ben. A nő Greenlee pasijának szeretője volt, és mindketten otthagyták “meghalni” Hopkins édesanyját a támadás után a benzinkúton.

A film arra fókuszál majd, hogy “egy fiatal, egyedülálló anya, akit megtámadtak és ott hagytak meghalni, megtalálja önmagát, miközben nagy csatában megváltoztatja életét és egy olyan úton halad, amit saját maga taposott ki magának és négy gyermekének”.

Hopkins egyébként minden évben adományt gyűjt a családon belüli erőszak elleni küzdelem jegyében, hiszen édesanyját több kapcsolatában is bántalmazták.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!