Connect with us

Draft

Final Mock Draft – Renningan

Szörnyű egy draft lesz ez, ahol annak lesz nagy sikere – már a mockot figyelembe véve –, aki az 1/1-est eltalálja. Minden a Cardinalson áll vagy bukik!

 1/1 Arizona Cardinals
 Kyler Murray
 QB, Oklahoma

 

Ugyan Rosent Steve Keim draftolta tavaly, de Steve Wilks is az ő ötlete volt, és ha a főedzőtől elköszönt egy év után, miért ne tenné ugyanezt az irányítójával. Új főedzőnek új irányító dukál, főleg, ha Rosent sikerül jó áron elpasszolni.

 

 1/2 San Francisco 49ers
 Nick Bosa
 Edge, Ohio State

A 49ers vélhetően nagyon szívesen hátra cserélne, de nem hiszem, hogy ez itt még összejönne. Meg különben is, Bosa tök jó fit, öt első körös DL-ből már csak sikerül egy legalább közepes védőfalat összerakni.

 TRADE: 1/3 Washington Redskins
 Dwayne Haskins
 QB, Ohio State

Redskins adja : 1/15 + 2. kör + 3. kör

Jets adja: 1/3

Nem túl nagy ár, de szerintem túl vannak értékelve a pickek. A Jetsnek ennyiért is bőven megéri, hisz 1/15-ön is lesz bent jó pass rusher, a két extra körrel pedig lehet Darnoldnak fegyvereket szerzeni.

 

 1/4 Oakland Raiders
 Quinnen Williams
 DL, Alabama

 

A legjobb bennmaradt védő, aki bár nem EDGE, de itt kihagyhatatlan. A liga egyik leggyengébb egységének kötelező.

 

 1/5 Tampa Bay Buccaneers
 Josh Allen
 Edge, Kentucky

 

Ez simán lehet fordítva is, de BPA alapon Williams kimegy a Raidersnél. Allen tökéletes érték itt, sokat fog segíteni a gyengélkedő védelemnek.

 

 1/6 New York Giants
 Devin White 
 LB, LSU

 

A Giants fog irányítót húzni, de a Peyton Manning-replika később is elérhető lesz, a legjobb elérhető prospect pedig itt egyértelműen White. Óriási hiányposztra érkezik, egy igazi gettlemanes pick.

 

 1/7 Jacksonville Jaguars
 Jawaan Taylor
 OT, Florida

 

Foles mindig is akkor volt életképes, ha elit fal volt körülötte. Taylor a legjobb tackle a classban, adja magát a kiválasztása.

 

 TRADE: 1/8 Cincinnati Bengals
 Drew Lock
 QB, Missouri

Bengals adja: 1/11 + 3. kör

Lions adja: 1/8

A Lions valahogy úgy is megpróbál hátramenni, a Bengals pedig feljöhet, hogy biztosan meglegyen az új franchise irányító. Itt egyébként a Falconst is el tudom képzelni egy jó kis pass rusherért.

 

 1/9 Buffalo Bills
 Johan Williams, 
 OT, Alabama

Én Ebron óta nem hiszek a korai TE-pickekben, annak idején őt is Hall of Famerekhez hasonlították. Williams pedig jobban is passzol a Billshez, mint Hockenson, LeSean McCoynak és Josh Allennek is kellenek az ilyen falemberek, hogy haladni tudjon az egység.

 

 1/10 Denver Broncos
 Devin Bush 
 LB, Michigan

 

Ha a Broncos irányítót akart volna, akkor nem hozza Flaccót, így más posztok felé kell néznünk. A támadófalra is ráférne az erősítés, de centert hozni itt még korai, az LB-poszt pedig a secondarynél is nagyobb need. Bush remek játékos, az egyetlen, aki White-on kívül első kört ér.

 

 1/11 Detroit Lions
 Brian Burns 
 Edge, Florida State

 

Ha Bush még bent lenne, akkor el lehetne gondolkozni a dolgon, de így ez elég egyértelmű. Burns egy remek passzsiettető, a karaktere is jó, ráadásul jobb értéket képvisel, mint bármelyik corner a draft ezen pontján. Egy újabb hátracserélés sem lenne egyébként kizárt.

 

 1/12 Green Bay Packers
 DK Metcalf
 WR, Mississippi

 

A TE is egy valid pick lenne, de az valahogy soha nem működött Green Bayben, nem is passzol Rodgers játékához a pálya közepét támadó, rizikós játék, ráadásul az elkapó nagyobb hiányposzt is. Metcalf kiemelkedően atletikus, remek méretei vannak, Adamsszel párban halálosak lennének.

 

 1/13 Miami Dolphins
 Ed Oliver 
 DL, Houston

 

Irányító majd jövőre jön, az offense-zel nem is nagyon fog szerintem foglalkozni a csapat, a védelmet viszont addigra rendbe kell tenni. Oliver itt már szinte steal, Suh-t leszámítva nagyon régen nem volt ennyire tehetséges DT-je a csapatnak.

 

 1/14 Atlanta Falcons
 Montez Sweat
 Edge, Mississippi State

 

Sweat a szívproblémái ellenére is sima első körös tehetség, ha lecsúszik idáig, nem hinném, hogy a Falcons kihagyná.

 

 1/15 New York Jets
 Rashad Gary 
 Edge, Michigan

 

Emberemlékezet óta nem volt jó pass rushere a Jetsnek, most ezen Gary változtathat. Nem egy Allen, de az extra pickekkel együtt ez így is egy nagyon jó biznisz lenne.

 

 1/16 Carolina Panthers
 Clelin Ferrell
 Edge, Clemson

 

Peppers visszavonult, a megmaradt pass rusherek pedig egyszerre öregek és középkategóriások. Farrell akár rögtön kezdő lehet, jó értéket is képvisel itt, bár az sem lepne meg, ha Newton miatt a támadófalat erősítené a csapat.

 

 1/17 New York Giants
 Daniel Jones 
 QB, Duke

 

Van, aki Peyton Manninget látja benne a játékintelligenciája miatt. Ezt én erős túlzásnak tartom, de szép sztori lenne, ha ő váltaná Eli-t jövőre.

 

 1/18 Minnesota Vikings
 Andre Dillard
 OT, Washington State

 

A Vikings támadófala borzalmas volt, nem teheti meg a csapat, hogy nem a támadófalba húz. Az már más kérdés, hogy Dillard vagy Bradbury lesz-e a szerencsés.

 

 1/19 Tennessee Titans
 Garrett Bradbury
 C, North Carolina

 

Ha a Vikings nem, akkor a Titans kiviszi Bradburyt, a class legjobb centerét.

 

 1/20 Pittsburgh Steelers
 T.J. Hockenson
 TE, Iowa

 

Jesse James nem vált be, Antonio Brown eligazolt, Hockenson mindkét problémát egyszerre megoldhatja. Nem a TE a legnagyobb hiányposzt a csapatnál, de itt Hockenson már ajándék.

 

 1/21 Seattle Seahawks
 Byron Murphy 
 CB, Washington

 

Jó Edge már nincs bent, DT lesz a későbbi körökben, így jöhet a class talán legjobb cornere óriási needre. Egyébként ne lepődjünk meg, ha a Seahawks letrade-el ezzel a pickjével, itt már nincs kihagyhatatlan játékos.

 

 1/22 Baltimore Ravens
 Marquise Brown
 WR, Oklahoma

 

Mivel nem maradt bent jó Edge, a Ravens is elgondolkozhat a cserén, de szerintem aki akart, az a Seahawks helyére fog felmenni, így pedig valakit muszáj vinni. Mivel Lamar Jackson papíron mégiscsak irányító, emiatt valamilyen célpont nem ártana neki, sokak szerint pedig Brown a legjobb az idei classban.

 

 1/23 Houston Texans 
 Cody Ford
 G, Oklahoma

 

Csak és kizárólag támadófalember jöhet szóba, borzalmas az egész egység Houstonban. Ford kiváló érték itt, azonnal kezdő lesz Watson legnagyobb örömére.

 

 1/24 Oakland Raiders
 Greedy Williams
 CB, LSU

 

DT-n is gondolkoztam, de Williams talán jobb értéket képvisel itt.

 

 1/25 Philadelphia Eagles 
 Chris Lindstrom
 C/G, Boston Collage

 

A védőfalat is lehetne mélyíteni, illetve a secondaryt is, de az Eagles még soha nem húzott safetyt az első körben, a védőfal pedig erősebbnek tűnik a támadónál. Kelce már idén is vissza akart vonulni, nem kizárt, hogy jövőre meg is teszi, akkor pedig Lindstrom átveheti a helyét. Nem mintha addig csak ülne a babérjain, simán kezdő lehet Brooks másik oldalán.

 

 1/26 Indianapolis Colts
 Dexter Lawrence
 DT, Clemson

 

A Colts védőfalára ráfér az erősítés, talán Lawrence a legjobb fit a csapathoz. Elkapó és safety is szóba jöhet, de szerintem itt már mindenki reach lenne.

 

 1/27 Oakland Raiders
 Josh Jacobs
 RB, Alabama

 

Ezzel el is dől, hogy Marshawn Lynch nem marad. Pedzegették ezt már a Raidersnél, ha valaki első körben futót fog vinni, az szerintem Gruden lesz.

 

 1/28 Los Angeles Chargers
 Dalton Risner
 OT, Kansas State

 

Most kell nyerni, amíg Rivers formában van, ehhez pedig elengedhetetlen az előtte lévő, támadófalnak csúfolt valami fejlesztése. Risner szinte kihagyhatatlan itt, azonnal kezdő lesz RT-ként.

 

 1/29 Seattle Seahawks
 Jaylon Ferguson
 Edge, Louisiana Tech

 

Ferguson második körös pick, de mivel a Seahawks úgyis kitrade-el, így teljesen legit.

 

 1/30 Green Bay Packers
 Christian Wilkins 
 DT

 

Steal ez már itt, ráadásul kvázi need is, hisz Daniels és Lowry szerződése is lejár jövőre.

 

 1/31 Los Angeles Rams
 Jeffery Simmons
 DT, Mississippi State

 

Simmons játékát Suhéhoz hasonlítják, a legjobb fit lenne neki a Rams, arról nem is beszélve, hogy óriási hiányposztra érkezne.

 

 1/32 New England Patriots
 Noah Fant
 TE, Iowa

 

A második legjobb TE a classban, elkapni kiválóan tud, a mentalitása is jó, tökéletes választás a Patriotsnak a visszavonult Gronkowski helyére.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!