About the author

15 Comments

 1. 1

  acsdav2

  “Lehet harsogni, hogy reach, de emlékezzünk vissza 2 éve a top 10-ben kiment a Williams – Davis – Ross hármas.”

  Tehát azért, mert 3 rossz döntést is hoztak 2 éve, logikus a 49ersnek is ezt az utat követnie? :)

 2. 2

  BenKoyack

  Remélem a Jax WR-t (Metcalf), vagy TE-t (Hockenson) hoz első körben!

 3. 3

  touchdown29

  “de ha fogadni kellene” :D

  A kínálat:

  Quinnen Williams 3.5 (alatt/felett)
  Josh Allen 3.5
  J.Taylor 7.5
  Montez Sweat 8.5
  Lock 10.5
  Marquise Brown 19.5
  Josh Jacobs 25.5

  Első körös (fölött/alatt):
  támadó falember: 5.5
  támadó játékos 15.5
  védő játékos 16.5

 4. 4

  the12thman

  Egyértelműen inkább CB és második körben WR. Burns helyett akkor már inkább Oliver.

 5. 5

  Steve Young

  Oliver hova? :D

 6. 6

  the12thman

  Armstead-Buckner-Oliver-Ford

 7. 7

  Steve Young

  “Oliver is inkább 3techbe érezné magát otthonosan a profik között, így együtt egy túl “könnyű” DL-t alkotnának.” Buckner is 3tech. Ez nem Madden.

 8. 8

  the12thman

  Jogos, de úgyse lesz belőle semmi mert visszük Bosat vagy valami idióta tradel jól elszúrja Lynch :D

 9. 9

  Viktor Gál

  Amennyiben a 49ers szemszögéből nézem, ez a draft igy egy kalap szart nem érne. Burns 1/6-on reach és még csak nem is passzol a 4-3-as felállásba, M. Brown a 1/17-es pickkel a legnagyobb baromság. Az előbbire ott van Oliver, D. White v J. Taylor, esetleg trade hátra, az utóbbira OT(Risner pl.), vagy méginkább Byron “Hogy, hogy nem a draft legjobb cornerbackje 1/26-on elérhető” Murphy. WR-ből elérhető a második kör elején is jópár név, v feltrade-el, AJ Brown és D. Samuel is jobb prospect Hollywoodnál.

 10. 10

  Steve Young

  Nem szeretnék belemenni, de se Oliver, se White, se Taylor nem fér be a csapatba. Nem olyan rendszerben játszunk. Wilkins is hatalmas reach 1/6-ra, Simmons meg nem is lesz első körös (Sidney Jones says hi). Akkor már a bust rizikós Metcalf vagy Greedy aki pöpec fit.

 11. 11

  Viktor Gál

  Én meg nem szeretnék olyan cornert a csapatban látni, aki kerüli az ütközéseket, igy Greedy helyett Murphy nálam a nyerő az első körre. ILB kellene, White és Bush-on kivül nincs senki az első körre. A legjobb választás egy hátratrade lenne az 1/6-ról.
  Btw Simmons pedig első körös lesz, meglátod Milán.

 12. 12

  Viktor Gál

  Én csak felsoroltam párat, akik jobb választás lenne ebben a mockban, mint Burns. De ha Oliver nem tetszik, akkor Ch. Wilkins v J. Simmons, bár sérülten itt azért reach lenne. Vagy legyen Metcalf, de benne van egy hatalmas bust rizikó is.

 13. 13

  Caselele

  Nem akarok elkepzelni olyan forgatókönyvet, ahol a packers nem TJ-t húzza, szerintem a packers eléggé win-now üzemmódban van, ami elég fura lehet az elmúlt 20-25 év tekintetében. Hiszem h Graham is újra tudna tündökölni TJ mellett

 14. 14

  Rpi

  De mi a pélónak kellene Greedy ha Trufant 2020-ig nem lesz kiváható, Oliver meg megy a másik szélre, mert slotban használhatatlan. :D ha tényleg kihúzzák, elsírom magam.

 15. 15

  d zoli

  Jár a pacsi az 1/1 ért. Csak több eszük van Rizonában annál, hogy Murit húzzák. Viszont a Peccből nem nézek ki első körös WR-t. Inkább Ábrahám jön és átalakul Rodney Harrisonná.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team