Connect with us

Hír

Gettleman: Három év múlva meglátjuk, mennyire vagyok őrült

Elég sok kritikát kapott (tőlünk is) Dave Gettleman azért, mert 1/6-ra Daniel Jonest választotta. Ezt egyrészt azzal védte, hogy tényként tudja, hogy két csapat is el akarta vinni 1/17 előtt – ami elég valószínűtlen és több helyen is cáfolták ezt, még ha biztosan persze valószínűéleg sosem fogjuk tudni. Másrészt Gettleman kiemeli, hogy elég sikeres csapatok tagja volt korábban és nem érti, hogy miért nincs türelem manapság az emberek és az újjáépítés felé.

A lényeg az, hogy bízom abban, hogy tudom, mit csinálok. Tagja voltam olyan csapatoknak, ahol elég jó irányítók voltak – Jim Kelly, John Elway, Kerry Collins, Eli Manning, Cam Newton… Tagja voltam olyan csapatoknak, amelyek 7 Super Bowlba jutottak. Részese voltam ezeknek. Manapság viszont nincs türelem.

Egy másik interjúban is hasonlóan beszélt.

Figyelj kölyök, hét Super Bowlban jártam már. Láttam már, hogy néz ki, milyen az illata és milyen az íze. A jól kialakított kereteknek kultúrája van és nyilván tehetséges is. Mindkettőre szükség van. Azokban a csapatokban is megvolt ez. Daniel volt a mi emberünk, ez ennyire egyszerű.

Gettleman azt is elmondta Peter Kingnek, hogy “3 év múlva meglátjuk, mennyire vagyok őrült”. 

Gettleman és a Giants az utóbbi hónapokat azzal töltötte, hogy megnyugtattak mindenkit, Eli Manning még mindig magas szintet képvisel. A Daniel Jones választás nagyon más üzenetet mutat, aztán majd meglátjuk, hogy hogyan alakul a szezon. Az egyik fogadóiroda egyébként 6,5-re lőtte be Jones 2019-es kezdő meccseinek számát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!