About the author

18 Comments

 1. 1

  vabu

  És mi a helyzet egy amerikai meccstúrávak?Erről is írnátok egy hasonló cikket?

 2. 2

  Bélabá a csótány

  Az úgy kezdődik,hogy fél év alatt megfűzöd az asszonyt,hogy a mesebeli lófasz Boston jobb úticél mint pl:Bali,Párizs,Milánó,stb..
  Az ezt követő dolgok már semmiség kategória.

 3. 3

  vabu

  Ha mindez összejön Boston helyett Philadelphia felé venném az irányt. :)

 4. 4

  ahanem

  Nem voltam még az USA-ban, de gyanítom hogy csak a viza igénylése nagyobb fejfájás mint egy londoni túra tokkal, vonóval.

 5. 5

  aDDam

  Kis plusz infó, tavalyi Chargers – Titans:
  Wembley, felső karej teteje az endzone sarkából is teljesen jó a kilátás, jól van építve valahogy?
  Oda a jegy kb. 55-60 font volt csak, és járt mellé chargers szurkolói zászló (legalább itt hazai pályán voltak?)
  Akárhogy is okoskodsz, valószínűleg tényleg nem lesz meg 100 alatt.
  +1 – Draftolhatna irányítót a Bengals, hogy legyen valami érdekes meccs?

 6. 6

  Szilárd Enyedi

  Pláne hogy Boston az egész USA egyik legnokedlibb nagyvárosa, ahova még a massachusettsiek sem mennek kirándulni. Jobban jársz ha idegenbeli meccsükre mész. :)

 7. 7

  Balázs Soós

  En 2015-ben viagogo-n vettem a jegyet es semmi problema nem volt. Ups hazhoz hozta. Igaz nem siettek. November elsejen volt a meccs(chiefs-lions) es okt kozepen jottek a jegyek(februarban megvettuk a haverommal). Igen 2015ben mar februarban meg lehetett venni a jegyeket a super bowl utan…

 8. 8

  Áron Szemző

  Ezen a Ticketmasteren szerintetek mikortol erdemes ramenni a jegyekre?

 9. 9

  BenKoyack

  Jó írás, sok hasznos tanáccsal!!
  Igen, azt én is megemlíteném, hogy a jegyeket gyakran eléggé az utolsó pillanatban küldik! Nekünk a repülés előtt 2(!) nappal érkezett meg (Jaguars-Colts)! Már felvettük a kapcsolatot a kintiekkel is, ők kinyomtatták, és eltették nekünk a wembley irodájában…közben megjött! :)
  A repülésnél jó a Stanstead, fél óra busszal Baker Streeten vagy, onnan metró->wembley! Egyébként a Wembleybe bejutás egyáltalán nem vészes, itt van szervezés, a metrók visszafelé kb. 2 percenként mennek! :)
  Elképesztő élmény/buli az egész! Nagyon jól éreztem magam, főleg, mert akkor nyert is a JAX! :)

 10. 10

  Bélabá a csótány

  Max szabálysértést úsznak meg a “migrik”,ha bíró elé kerül valami ügy,akkor már kapásból kitoloncolás(vagyonelkobzással),mert ők se szeretnek feleslegesen dolgozni.

 11. 11

  Bélabá a csótány

  Mázlid volt.
  Viagogo-val az a gond,hogy gyakorlatilag nem viszonteladó,hanem “piactér”.
  Gyakorlatilag bármikor előfordulhat az,hogy még van hivatalos jegy,de neked már X-szeres áron ajánlja fel az oldal….

 12. 12

  Wide open

  Én tavaly voltam Chargers meccsen többedmagammal. A general sale-ről szépen lecsúsztam mert a bankom rosszul állította be a hitelkártya limitemet (#nemszponzorálttartalom). 1 óra alatt elkelt minden jegy, szóval maradtak a viszonteladó oldalak. Egy amerikai oldalt találtam végül viszonylag elfogadható 150$ / jegy áron. Hosszanti oldal, alsó karéj, endzone. Hála az égnek minden fontosabb dolog ott is történt + Tomlinsont is láthattam testközelből, úgyhogy minden centet megért a dolog.
  Összességében én 4 napot töltöttem a cityben, városnézéssel, kajával, szállással, meccsel együtt olyan 180k körülre jött ki az utazás.

 13. 13

  rowi

  a hírlevél megmondja. de alapvetően a general sale legelső napján. bérlet már lesz előbb is, ha többre is mennél.

 14. 14

  Snagal

  Rendes dolog ezzel segíteni a hazai rajongókat de talán célszerűbb lett volna ha olyan írja meg aki nem csak egyszer volt.
  Pl. nem esett szó arról, hogy milyen táskát lehet/érdemes vinni mert elég szigorúak a szabályok (átlátszó nfl-es szatyor és társai) – a stadion árakat is érdemes lett volna kicsit jobban részletezni.

 15. 15

  ahanem

  Ezek mondjuk pont olyan dolgok, amik egy szempillantás alatt változhatnak.

 16. 16

  BenKoyack

  Érdemes letenni a táskákat, mi egy vasútállomáson tettük be egy megőrző helyre, mondjuk nem volt olcsó (4-5 ezer/fél nap), de egy övtáska, vagy kis táska simán bemehet, csak mi repülőtérről egyből mentünk Wembleybe.
  Stadion árak szerintem is tuti változnak, egy hambi 2200.- volt, egy 4dl-es Carlsberg meg 1800.-, és ennek már jó pár éve…szóval fel kell kötni a gatyát!
  Pl.én vettem még egy kötött szurkolói sálat (fele jax, fele colts) annak viszont egy baráti 5ezer forintos ára volt!

 17. 17

  rowi

  a táskást beleírtam, az jogos. az árakon szerintem viszont nincs mit részletezni, drága ott minden, még a londoni árszínvonalhoz képest is. vagy ne ott akarjon az ember sokat inni/enni, vagy ne filléreskedjen.

 18. 18

  Zotya

  Mi 2015-ben voltunk a Dolphins – Jetsen. És nem jött meg a jegy Budapestre, hanem kiküldték a londoni szállásunkra, ahol a recepcióstól kaptuk meg… elég para volt így az utazás :D :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team