Connect with us

Hír

Hosszabbított legjobb elkapójával a Giants

Odell Beckhamet elcserélték, Sterling Shepard viszont nem megy sehová! A New York Giants egy 4 éves, $41 milliós szerződést íratott alá a fiatal elkapóval, aki $21,3 millió garantáltat kap. Shepard idén mindössze $1,2 milliós alapfizetéssel rendelkezett volna a hosszabbítás nélkül.

Voltak pletykák arról, hogy Shepardöt is elcserélné a Giants, és érkeztek is ajánlatok az elkapóért, azonban ezzel a lépéssel nyilvánvalóvá vált a sorsa. A 26 éves, korábbi második körös Shepard az első játékos a Giants 2016-os draft classából, aki új szerződést kap. Karrierje során 190 elkapásból 2286 yardot és 14 TD-t termelt eddig.

A Giants ritkán szokott utolsó éve előtt hosszabbítani egy játékosával, Shepardnek viszont most megadták a bizalmat Gettlemanék, és a csapat legjobban fizetett elkapójává tették. Ezek szerint nagyobb szerep is juthat neki, hiszen eddig főleg a slotból indult, most viszont Beckham elcserélésével és Tate leigazolásával – aki szintén főleg a slotban veszélyes – Shepard mozoghat ki a szélre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!