Connect with us

Draft

Idén is jövünk ÉLŐ Draft podcastünkkel!

Már csak egy hét! Ennyi van hátra a 2019-es NFL Draftig. És ennyi idő van hátra az élő draft podcastünkig is, amit immár negyedik éve tartunk meg. 

Idén Bálint, Patrik és ha a főnöke nem szól közbe, akkor Chester lesz velem a “stúdióban” éjjel, így négyen próbáljuk majd beteríteni az étert. A felvezetőből pedig most sem engedünk, már fél1-től, azaz másfél órával Roger Goodell első pódiumra lépése előtt lehet hallgatni a bársonyos hangunkat! 

Operatíven úgy fog kinézni a dolog, hogy Mixlr-en lesz az adás (EZEN A LINKEN), a feedet pedig beágyazzuk ide a szöveg alá. Korábbi tapasztalatok alapján ez csúszik majd kb 20 másodpercet, így azt javasoljuk, hogy nyissátok meg a Mixlr linket majd, ahol csak pár másodperces csúszással hallgathatjátok az adást. A kommenteket viszont itt az oldalon fogjuk majd csak olvasni, így ha szeretnétek, hogy lássuk azokat és reagáljunk is rájuk, akkor mindenképp majd a kommentmezőbe írjatok itt az oldalon.

Kérdezni természetesen lehet, sőt, szívesen is fogadjuk őket, akár már a felvezető közben, vagy akár előtte is, ott talán több időnk lesz hosszabb válaszokat adni.

Mi is a SportTv közvetítését fogjuk nézni, pontosabban az fog menni nekünk is a háttérben, és mikor Roger Goodell a pódiumra lép, akkor mi elhallgatunk, a tévét felhangosítjuk, majd ha megvan a választás, visszavesszük a szót. Így azt tudjuk tanácsolni, hogy némítsátok le ti is a tévét és hallgassatok minket!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!