About the author

18 Comments

 1. 1

  BoomOrBust

  Szerintem a játékos sem OK. Minek nekik egy drága pass rusher, ennél szerintem azért nagyobb bajok vannak abban a védelemben. Ráadásul már van egy elit játékosuk abban a falban, aki jobb is mint Clark. Ezek után hülye lenne kevesebb pénzt kérni. Tavaly volt 2 jó pass rushere a Chiefsnek mégis azon ment el a szezon, hogy nem tudták megállítani a Pats-et és túldobni meg nem sikerült.
  Hoztak egy döntést, elpasszolták Fordot, ami akár jó döntés is lehetett volna erre elbasszák és még nagyobb gondot okoztak ezzel, mintha egyszerűen nem csináltak volna semmit sem. Szóval részemről ez egy akkor WTF osztályzat mint a huzat. Az egyetlen, ami némileg megmenti ezt a dolgot, hogy legalább Clark tényleg nem rossz játékos de 21,1 millióért inkább kösz nem.

 2. 2

  Fetyke

  Azért az érdekelne, hogy a PFF hogy a tökbe számolja a statjait? Az nfl.com-on a közelében sincsenek a srácok Renningan táblájában szereplő sack mennyiségnek. Azért ekkora eltérések (Clark például az egész karrierje során nem szerzett az alapszakaszban 40, csak mindösszesen 35 sacket, az említett időszakban pedig csak 32-őt) nem lehetnének! Beleszámolják az előszezon meg rájátszás meccseket is?
  De nekem például Ford snap száma is borzasztóan magasnak tűnik (a lejátszott alapszakasz meccsek számához képest). Itt már az edzéseknek is benne kell lenniük. :)
  A szerelés számokat már meg se említsem gondolom. :D
  Szóval itt valami nagyon nem kerek…

 3. 3

  Sestertius

  OMG… Ezt a lehúzást…

 4. 4

  Bélabá a csótány

  pro-football-reference és espn-en SE.

 5. 5

  renningan

  ebben benne vannak a PO-ban szerzett sackek is. egyébként a PFF teljesen máshogy számol, nem felez például, így simán lehet, hogy míg az NFL.com-on egy játékosnak úgy lett 11 sackje, hogy volt 7 sima és 8 fél, addig ez a PFF-nél 14 sima mondjuk.

  De ők azért hitelesek, még ha máshogy számolnak is :D legalább mindenkinek máshogy, az arányokon pedig nem ront.

 6. 6

  renningan

  Szerintem is, a D az már majdnem WTF :D

 7. 7

  Arnold Patsenegger

  Most mondom, hogy Carollék sokkal jobb védőt húznak majd a Chiefs pickjén mint Clark…. :D és még 4-5 évig nem kell majd 20 milliót fizetni neki évente :D

 8. 8

  Debreceni József

  Aztán lassan Mahomes-t is meg kell fizetni, ha meg szerencséjük van Hill kiverekszi magát a ligából és őt meg nem? Ennél rosszabb döntést a Chiefs nem is hozatott volna. Gondolom a Hawks nem véletlenül nem akarta megfizetni, ha annyira magas plafonja lenne, nem engedik el. Erre valaki átveszi a fizetési igényeit ÉS még ad egy első és egy második kört egy olyan draft előtt ahol a második-harmadik körben is fogsz találni csiszolatlan gyémántokat akik 4 évig bagóért fognak dolgozni neked. Ezek mit szívnak Kansasben?!

 9. 9

  Antal Kiss

  Mint a darft dayben :D Costner papa Kansasben? :D

 10. 10

  d zoli

  Ettől a trade-től függetlenül is az az érzésem, hogy a Chefs keményen dolgozik azon, hogy a tavalyi sikert ne ismételjék meg. Azért lássuk be, sok minden összejött azzal a 12-4 gyel. Ippeghogy meglett a home field. Majdnem WC-ig csúsztak. Erre inkább kicsit gyengülgetnek.

 11. 11

  katonadani

  a lényegi különbség hogy a PFF a fél sacket is egésznek számolja, hiszen odaértél az irányítóhoz és sackelted, szal fasza voltál és sacket szereztél

 12. 12

  cshemiv8

  Most még pislogunk a dolgon,de a Rozmár biztos jobban tudja mit csinálnak.Mivan ha Hillel már egyáltalán nem számolnak?És ha Mahomes se fogja verni az asztalt top fizuért mert alázatosabb a játék és a csapat iránt?Akkor meg bőven belefért.A draft meg még mindig zsákbamacska nem garancia semmire.?Új védelem épül ő az emberük szerintük.

 13. 14

  apollo

  Idén korábban jött a karácsony Seattle-be :) Schneider nálam most tette jóvá, hogy elszórta a draft pickeket a LoB utolsó évében.

  Clark jó kis játékos, aki folyamatosan fejlődött, de azért nem egy 20+ milliós játékos. Nyomásgyakorlásban erős, de ahogy írtátok a sack-ek nagy része gyengébb csapatok ellen jött, vagy a meccs végén, szóval akkora ráhatása nincs a meccsekre, amekorrát ennyi ellenérték után elvárnánk. Mellesleg tegnap írtam, hogy Wilson+Clark együtt már vinné a sapka harmadát ami nem fér bele, de ha Mahomes szerződést kap a Chiefs pont ugyanitt lesz.
  A Hawksnak pedig most kezdődik igazán az off-season. Hirtelen lettek draft pickek és pénz is. Kezdő kaliberű játékos sok helyre elférne, DE, FS, CB, WR, TE, úgyhogy én még a szabadügynök piacon is nézelődnék a draft előtt.

 14. 15

  cshemiv8

  Az általad irt 3 jatekos összesen 93 milliot akasztott le uj csapataban.Ez nem fért volna bele nekik.JH már nem a jövö a másik kettő pénzt akart igy vélték potolhatóak.
  Kicsit tul van dimenzionálva az első kör.Nem garancia semmire sem.Hatul is akad (mint Clark pl)jocskan tehetseg meg nem draftolt kozt is.Kellett nekik Clark ha már szabadügynokokrol lecsusztak es a draftban valamiert nem biznak.Szerintem védhető a csere.Utolag majd kiderül jó döntés volt e?

 15. 16

  acsdav2

  1.Mivel a sapkában megmaradt pénzt átviszik a következő évre, ezért szerintem nem jelenthető ki az, hogy “belefért”. Ha túlfizetnek egy játékost, akkor azt elcseszték, mert a pénzt jövőre hasznosan is elköthették volna, de elcseszték.

  2.Tavaly is lehetett mondani, hogy belefért Watkins az évi 16M-s szerződéssel, mert volt rá pénz Mahomes újonc szerződése miatt. Pedig a túlfizetés sose fér bele. Az a pénz most nagyon jól jött volna Morse,Houston vagy Nelson megtartására.

  3. Összességében nem azzal van a baj, hogy kb. 5M-val többet adtak Clarknak, mint ért volna, hanem, hogy egy első kört adtak, pedig nem kellett volna.

 16. 17

  Fetyke

  “És ha Mahomes se fogja verni az asztalt top fizuért mert alázatosabb a játék és a csapat iránt? ”
  :DDD
  Ezen hatalmasat röhögtem! Szerinted van ilyen? :D

 17. 18

  cshemiv8

  Ha rálicitál Wilsonra meg Rodgerse ugyanugy buziskodhat majd mint ők mert csapat nem lesz körülötte?Teljesen más személyiség a srác kicsit olvass utána?

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team