Connect with us

Hír

Közel sincs a Texans és Clowney a megállapodáshoz

Ugyan DeMarcus Lawrence kapott a franchise tag után egy öt éves, $105 milliós szerződést a Cowboystól, a másik texasi csapat nem áll közel saját franchise tagelt pass rusherének lekötéséhez, ugyanis a Hpuston Texans és Jadeveon Clowney között nem haladnak a tárgyalások, és állítólag nagyon messze vannak egymástól a felek álláspontjai. Ennek eredményeképpen pedig Clowney nem lesz ott a csapat holtszezonbéli edzéseinek kezdetén.

Elméletben Lawrence szerződése segíthetné a feleket itt is, hiszen beárazta a piacot, mégis lehet, hogy az ellenkezőjét érte el. Előfordulhat, hogy Clowney és ügynöke szerint a játékost többet ér Lawrence-nél, a csapat szerint pedig kevesebbet, így nagy ellentét alakulhat ki.

Peter King egyébként szkepticizmusát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy a felek egyáltalán valaha meg tudnak állapodni egy hosszú távú szerződésben, úgyhogy hosszú sztori lesz ez még, jó eséllyel a szezon közeledtével is beszélni fogunk még erről a témáról. Van egy határidő viszont, július 15-ig lehet hosszú távú szerződést kötni a franchise tagelt játékosokkal, utána már erre nincs lehetőség, és vagy a tag alatt játszik Clowney, vagy legfeljebb 2019-re adhat neki a Texans egy fizetésemelést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!