Connect with us

Hír

McNabb: Wentznek bizonyítania kell, különben újra QB-t kell draftolnia az Eaglesnek

Az Eagles egy éve Super Bowlt nyert, most pedig a divisional körig jutott, azonban nincs már a csapatnál az a játékos, aki mindkét alkalommal a rájátszásban kivezette a csapatot a pályára. A csapat all-int mondott Carson Wentzre, a fiatal irányító vállán pedig nagy a nyomás emiatt. Az Eagles korábbi irányítója, Donovan McNabb kritikusnak ítéli meg a következő két évet.

Szerintem a következő két évben tovább kell jutnia a rájátszás második köréből (tehát NFC-döntőbe kell jutnia). Amit Nick Foles véghezvitt a csapattal megmutatja, hogy sikeresen be lehet szállni ebbe az offense-be. Wentz nem volt egészséges. Számomra nem bizonyított a sérülése előtti éven kívül, hogy MVP-jelölt. Újra abba a formába kell kerülnie.

Személy szerint úgy gondolom, hogy ha a következő 2-3 évben nem tud túljutni a playoff második körén, akkor új irányító draftolásán kell gondolkodniuk, mert nem bízhatnak a tartósságában. Nagyon fontos ebben a ligában, hogy egészséges tudj maradni. A csapat csak addig jut, ameddig az irányítója elviszi. Nagyon sokat fektettek Wentzbe és bizonyítania kell a következő két évben.

A sérülések nyilvánvalóan aggasztóak lehetnek Wentz kapcsán, a tehetsége kapcsán viszont nem lehet sok kérdőjel az MVP-jelölt szezonjából kiindulva. Az Eagles jobb oldali tackle-je, Lane Johnson egyébként úgy reagált McNabb nyilatkozatára, hogy egy kígyónak nevezte, és azt mondta, nem csoda, hogy senki nem tiszteli, ha visszatér Philadelphiába.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások