Connect with us

Hír

Miamiban köthet ki Rosen?

A Cardinals general managere, Steve Keim az első kör kezdete előtt pár perccel kezdte el árulni a hírek szerint Josh Rosent, a tavalyi 1/10-es irányító pedig akkor tudta meg, hogy Murray-t választja a csapat, miután Keim felhívta Murray-t, hogy őt választja. Rosen és ügynöke látta a tévében, hogy Murray telefonál, majd kaptak is egy hívást Keimtől, hogy ez fog történni.

Keim egy első körös picket akart Rosenért, a Giants, a Redskins és a Dolphins voltak a tárgyalópartnerek. A Redskins érdeklődött legkomolyabban, azonban az első körös picket soknak tartották, főleg miután lecsúszott hozzájuk Haskins – a kiválasztása után pedig nyilván nem volt kérdés. A Giants 1/6-on eldöntötte ezt a kérdést Daniel Jones draftolásával, így a Miami Dolphins maradt a legvalószínűbb opció jelen állás szerint a Cardinals és Rosen számára. Kérdés, hogy második-, vagy harmadik körös picket tud szerezni érte a Cardinals.

A Dolphins ugyebár állítólag tankol és a jövő évi classt nézte ki magának, de egy második körös pickért – harmadikért pedig főleg – megérné nekik kipróbálni Rosent, tesztelni 2019-ben és ha nem jön be, még mindig kivihetik Tua Tagovailoát jövőre. Alternatív opcióként pedig kivárhat a Cardinals egy esetleges sérülésben bízva és szezon elején drágábban is túladhatnak Rosenen, ha számukra jól alakulnak a dolgok a ligában.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!