About the author

7 Comments

 1. 1

  d zoli

  RIP Denver. Azért a KC is aggódhat. Ez biza jól sikerült. Egy jó drafttal kemények lesznek. Grudennek úgyis mániája a Pecc. No hajrá amíg Tibi játszik.

 2. 2

  kitalaltnev

  Vagy valami nagyon finomat főz Gruden a boszorkánykonyhában, vagy maradnak a levesben. Vízválasztó szezonnak néznek elébe. Csakúgy, mint a Lions vagy a Browns.

 3. 3

  csak ezt ne

  Tavaly előzetesen nagyon sok bizalmat szavaztam Grudennek, de a mutatványa hamar kedvemet szegte. Sikerült egy elég alacsony szintről is lépni tavaly egy nagyot hátrafelé. Most megint elengedtek hiányposzton top játékost, és aztán hoztak váratlanul néhány sztárt is. Antonio Brown nagy fogásnak tűnik, de vannak kétségek azért vele kapcsolatban is. Nyilván a drafton lehet tovább erősödni, vannak cédulák jókedvvel, bőséggel. Indokolt lenne egy komoly előrelépés a részükről, de a tavalyi miatt, nehezen hiszem el nekik egyelőre…

 4. 4

  Kopi3.14

  Egyelőre nem látom, Carr mitől kezdene hirtelen 10+ yardra látni és dobni.

 5. 5

  Everlast77

  Semmiféle koncepciót nem kell keresni Gruden manővereiben, egyszerűen felb*szta magát az Oaklandi vezetés miatt, és szeretné a középső ujját mutogatni a buszból, ami elrepíti Vegas felé :D

 6. 6

  Debreceni József

  Ne AB miatt legyenek kétségeid, inkább Carr miatt. Brown bárkinek nagy fogás lett volna, viszont kételkedek abban hogy Carr valaha is meg fogja találni őt a pályán. Tyrell meg ezzel a mozdulattal ásta el a karrierjét, ha ő lesz a mélységi célpont sose kap labdát? Bold ide is: Carrt elcserélik a phinsbe,felmozognak 1/1-re és behúzzák… Haskinst?

 7. 7

  csak ezt ne

  Annyira mondja Gruden, hogy megtartják Carrt idén, hogy alighanem lecserélik. Legalábbis eddig így ment a kommunikáció. Meg beleillene a káosz elméletbe, amit eddig előadnak.

  AB nagy fogás mint elkapó, ha tartja a formáját, amit valószínűnek tartok, erre az évre legalábbis. Az egyéniségével vannak bajok. Aligha lesz botránymentes az öltöző. Mindig volt benne egy sértettség, frusztráció az egész ligával szemben. A kései draftja miatt például ezt nyilatkozta többször is: “84-es a mezem, ami mindig arra emlékeztet, hogy 8X4, ami 32, ennyi csapat mellőzött ötször köztük a Steelers is.” Meglátjuk.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team