Connect with us

Érdekességek

Öt éven belül negyedszer is védőfalembert húz a 49ers az első körben?

A 49ersé az 1/2-es pick az idei drafton, John Lynch GM pedig azt mondta, hogy nemcsak Nick Bosa, hanem Quinnen Williams is nagyon érdekli a csapatát. Persze ez simán lehet ködösítés is, minden esetre ha nem sikerül hátracserélnie a csapatnak, akkor jó eséllyel a Bosa-Williams duóból érkezik majd valaki. Ez pedig azt jelentené, hogy az elmúlt öt évben negyedszer érkezne védőfalember a csapathoz.

 

 

A nagy DL-rush még 2015-ben kezdődött, amikor a csapat az 1/17-es pickkel Arik Armsteadet választotta ki. Egy évvel később az 1/7-es pickkel DeFores Buckner érkezett, majd 2017-ben 1/3-asként Solomon Thomas lett a kiválasztott (tavaly is a falba húzott a csapat, csak a másik oldalon, Mike McGlinchey volt a szerencsés 1/9-re).

 

Armstead középszerű játékos lett, és ugyan lehívták az 5. körös opcióját, de nem valószínű, hogy stabil kezdő lesz. Buckner már nagy fogás volt, az egyik legjobb fiatal DT a ligában, ellenben Solomon Thomas kifejezetten gyenge volt újoncként, bár őt egyelőre korai temetni.

 

Ráadásul a csapat megszerezte a korábbi első körös Dee Fordot egy jövő évi 2. körös pickért, így ha megint a védőfalba húz a csapat, akkor már öt darab korábbi első köröse lesz az egységnek (és talán végre meg is látszik majd a védőfal teljesítményén).

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!