Connect with us

Hír

Rosen így üzent a Cardinals szurkolóinak és Kyler Murray-nek

Josh Rosen arizonai ideje lejárt, mikor a Dolphins cserélt érte, miután feláldozhatóvá vált a Cardinals számára Kyler Murray draftolásával. Rosen pedig azóta elköszönt a Cardinalstól és az alábbi üzenetet címezte a szurkolóknak, illetve Murray-nek.

Cardinals szurkolók, szeretném megköszönni a támogatásotokat az utóbbi évben. Tudom, hogy nem nyertünk annyit, mint reméltétek, de nagyszerű évet töltöttem a sivatagban. Sajnos az időm itt lejárt. De ne csüggedjetek, kiváló játékost kaptok Kyler Murray-ben. Nagyszerű dolgokat fog véghez vinni itt.

Kyler, szeretnék gratulálni neked és családodnak ahhoz, hogy draftoltak. Arizona egy különleges hely és imádni fogsz itt élni és játszani.

A csapattársaimnak, a stábnak és mindenkinek, aki a Cardinalsnál dolgozott, szeretném megköszönni a támogatást és az emlékeket, amiket tavaly kaptam. Minden Cardinalnak sok szerencsét kívánok.

Ja és Kyler, még egy dolog. Van egy parádés két hálószobás lakás Old Townban, ami épp most került ki a piacra, úgyhogy ha érdekel, szólj és összehozunk egy jó üzletet.

Rosen egyébként már elcserélése után részt vett Larry Fitzgerald jótékonysági softball mérkőzésén:

Tényleg óriási locker room cancer lehet. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!