Connect with us

Hír

Teljesen kipucolja Dorsey a Browns korábbi választottjait

A Browns ma megkezdi offseason programját, így például megjelent az első foglalkozáson Odell Beckham is, azonban nem volt ott az edzőközpontban a safety Derrick Kindred és az elkapó Ricardo Louis, mivel John Dorsey general manager ma kivágta őket. Még érdekesebb, hogy a védőfalember Emmanuel Ogbah sem jelent meg a csapatnál, ő ugyanis arra számít, hogy a Browns rövid időn belül el fogja cserélni.

Voltak is híresztelések ennek kapcsán, miután a csapat megszerezte Olivier Vernont, azonban egyelőre nem sikerült partnert vagy megfelelő ellenértéket találni a 2016-os második körös játékosért, aki újonc szerződése utolsó évébe lép. Ogbah 12,5 sacket szerzett három éve alatt, azonban a futás ellen jól játszott.

Amikor Ogbah is távozik a Browns keretéből, akkor mindössze három játékos fog maradni a csapat 2016-os draft classából. Akkor a korábbi GM Sashi Brown 14 játékost választott ki és mind a 14 bekerült a gárda 53-as keretébe. Nos ebből a 14-ből már csak Joe Schobert (LB), Seth DeValve (TE) and Rashard Higgins (WR) van a csapatnál (plusz Ogbah, de ő már nem sokáig), tehát John Dorsey próbál szinte mindenkitől megszabadulni, akit nem ő hozott Clevelandbe.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!