Connect with us

Hír

Wilson ultimátumot adott a Seahawksnak, új szerződést akar

Russell Wilson új szerződést akar, és most akarja azt! Ultimátumot adott ugyanis a Seattle Seahawks csapatának, hogy április 15-ig, a csapat első idei önkéntes edzéséig kössék meg azt a kontraktust. Azt nem tudni, hogy pontosan mi történik, ha nem teljesíti a feltételeket a Seahawks. Vajon csak kihagyja az önkéntes edzéseket, vagy utána nem is lesz hajlandó tovább tárgyalni?

Wilsonnak egy év van hátra a négy éves, $87,6 milliós szerződéséből, amit 2015. július 31-én írt alá. Ebben a holtszezonban nem akar addig várni és minden bizonnyal a legjobban fizetett játékos akar lenni a ligában. A Seahawks irányítója jelenleg évi $21,9 milliós átlagával a 12. legjobban fizetett irányító, azonban ennél jóval többet szeretne és minden bizonnyal át akarja lépni a jelenlegi rekordot, ami évi $33,5 millió.

Az ultimátum kapcsán ismét előjöttek azok a hangok, amelyek szerint Wilson nem szeretne hosszú távon Seattle-ben maradni, részben felesége, Ciara nyomására, akinek az énekesi karrierjének nem a legjobb színtér az északnyugati város, ami nem épp a szórakoztatóipar hazája. Így jönne szóba New York és a Giants, de ez már csak pletyka és spekuláció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!