Connect with us

Hír

Aguayo: Vissza tudok térni

Voltak olyan esték Roberto Aguayo életében, amikor csak a falat bámulta és sírt. Nem értette mi történik. Csak bámult a lábára és azt kérdezte, miért nem tudja azt csinálni, amit régen? Miért nem képes erre?

Aguayo NFL-karrierje borzasztóan indult és sosem sikerült visszatérnie a helyes útra. A 2016-os NFL Draft második körében kiválasztott kicker élete első rúgását kihagyta az előszezonban, majd teljes újonc évében szenvedett. Kételkedett önmagában és elvesztette az önbizalmát. Első éve után ki is vágta a Buccaneers és azóta még három csapat intett neki búcsút. A Mirin Fadernek (Bleacher Report) adott interjújában beszélt elég sok mindenről, köztük arról is, hogy reméli, kap még egy esélyt idén.

Tudom, hogy vissza tudok térni. Az emberek valószínűleg úgy gondolják, hogy vége van a dalnak és nem megy ez nekem többé. De ez nem így van. Az egyetemen magas szinten játszotta és tudom, hogy még mindig képes vagyok erre. Most jól mennek a rúgások, de ez az egész a lehetőségről szól.

Idén is lesznek csapatok rúgóproblémákkal, azonban Aguayo is belátja, hogy minden bizonnyal nem lenne jó visszhangja a múltja miatt, ha őt igazolná le egy csapat, így sokkal nehezebb lesz munkát találnia.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!