Connect with us

Hír

Arians alig várta, hogy rúgót draftolhasson az ötödik körben

A Buccaneers három éve a második körben draftolt egy rúgót, aki aztán hatalmas bust lett. Így pedig minden egyes kickerekkel kapcsolatos döntésüket nagyobb figyelem követi. Az idei ötödik körös kicker-húzásért (Matt Gay) is kapták sok helyről a savat, pedig azért itt már szoktak más csapatok is rúgót draftolni.

Addig kritizálnak majd azért, hogy az ötödik körben rúgót húztunk, ameddig ki nem megy a pályára négy másodperccel a meccs vége előtt és bevág egy 55 yardos meccsnyerő mezőnygólt.

– mondta Bruce Arians főedző, aki hozzátette, hogy Jason Lichttel (general manager) alig várták, hogy bemondhassák Gay nevét és kiváló húzásnak tartotta ezt a lépést.

Nagyon erős a lába, így messzebbről, akár 58 yardról is betalál. Cairo (Santos) nagyon konzisztens volt 40 yardon belülről, így jó csata lesz köztük. Szerintem a verseny sikert szül, kettejük közt pedig nagy verseny lesz, az biztos.

Idén négy kickert vagy puntert választottak az ötödik körben vagy magasabban, ebből egyet a negyedik körben. Tavaly is négyet választottak az ötödik körben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!