Connect with us

Érdekességek

Behazudta magát a próbajátékra, a Browns meg leigazolta

Rengeteg szokatlan út létezik az NFL-be, ide tartozik Damon Sheehy-Guiseppi története is, aki konkrétan behazudta magát a ligába – na jó, azért a sebessége sem volt mellékes. Hiszen hogyan máshogy juthatna be egy csapathoz egy olyan srác, aki három éve nem focizott?

Sheehy-Guiseppi Arizonában járt junior college-ba, azonban nem kapott 2016 után ösztöndíjat a Pheonix College-on, illetve más sulik sem érdeklődtek iránta, így nem tudta folytatni karrierjét, hát profinak állt. Jó kick returner volt egyébként, de nem kellett senkinek, a CFL-be, az AFL-be és az Arena Ligába sem.

Megtudta viszont egy barátjának barátjától, hogy a Browns tryoutot szervez Miamiban és ugyan nem hívták meg, ő leruccant Floridába és behazudta magát a próbajátékra annyival, hogy a tryoutra jött. Ez persze nem lett volna elég semmire, kellett a 4,38-as 40 yardos ideje is ahhoz, hogy végül John Dorsey elhívja Clevelandbe.

Amíg várt a hívásra, két napot töltött Miamiban, a szabad ég alatt aludt, és egy mosodába ment tölteni a telefonját. Megérte, ugyanis Dorsey felhívta, hogy menjen el Clevelandbe és mutassa meg tudását előtte és az edzők előtt. Ez is jól sikerült, így Sheehy-Guiseppi szerződést kapott a csapattól. Most pedig küzdhet azért, hogy felkerüljön az 53-as keretbe, vagy legalább egy gyakorlócsapatos helyet megcsípjen a nyár folyamán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!