Connect with us

Hír

BREAKING: A Jets kirúgta a general managerét!

A Jets menesztette állásából a general manager Mike Maccagnant és a játékosszemélyzetért felelős igazgató Brian Heimerdingert. Ideiglenes a főedző Adam Gase látja majd el a GM feladatkörét, és ő fogja levezényelni az új általános igazgató keresését.

Maccagnan megkapta a lehetőséget korábban, hogy lerombolja a Jetset és a nulláról építse fel, amit nagyon jól el is kezdett Sam Darnold draftolásával, azonban nem fejezhette be a munkát, ugyanis az Adam Gase-szel való ellentétek miatt távoznia kellett posztjáról. Erről az ellentétről már április elején érkeztek pletykák, ám ezt a felek vehemensen tagadták.

Nem mutat jól, hogy előbb rábíztak Maccagnanre közel 200 millió dollárt, hogy elköltse a piacon, majd ő vezényelte le a draftot, ahol a Jetsé volt az 1/3-as pick, majd kirúgták két héttel később. Gase mindeközben a liga egyik legbefolyásosabb főedzője lett és mindössze három hónap alatt kitúrta felettesét a munkájából.

A pletykák pedig el is kezdődtek és akár az Eaglesnél magas beosztásban lévő Joe Douglas is lehet a következő GM New Yorkban, aki közel áll Gase-hez.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!